Bohemian Flow Pub vă așteaptă vineri seara la o super seară de jazz cu tinerii artiști de la Interplay,  Ana Cristina Leonte–voce, Ciprian Pop–chitară, Michael Aker–contrabas și Mark Smith – percuție.

jazz cu interplay în piața mică la bohemian flow pub
Ana Cristina Leonte este originară din Suceava și studiază jazz-ul la Bucureşti

Concertul de vineri seară se înscrie într-o serie de spectacole în cadrul proiectului „Oportunităţi la tine acasă” care  încurajează păstrarea valorilor autohtone în mediul în care s-au format, și se desfășoară până ân semptembrie 2010. În această perioadă, tinerii artiști sunt sprijiniși să concerteze în diferite orașe importante din țară.

Investiţia în artiştii români în devenire va ajuta la  dezvoltarea profesională a unei noi generaţii de oameni de cultură, contribuind în același timp la reducerea migrației valorilor tinere din România.

Una peste alta, este important să fiți vineri seara în Bohemian Flow și să vă bucurați de un concert de excepție, care are în spate toată energia specifică vârstei membrilor trupei Interplay.

Concert și pe 29 ianuarie

Peste două săptămâni, p 29 ianuarie, tot la Bohemian flow îi veți putea asculta într-un alt recital jazz, pe cei de la Bourbon Jazz Unit cu Simona Chirita – voce, Alexandru Svet – pian, Gabriel Andronache – contrabas și Andrei Marcovici – percuție.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu