foto: www.goingout.ro„Stelele Moscovei pe gheaţă” au inclus Sibiul în turneul din România. Spectacolul de patinaj va avea loc pe 1 februarie iar preţul biletelor va fi de 200 de lei – categoria VIP, 150 de lei – categoria întâi, 100 de lei – categoria a doua şi 70 de lei – categoria a treia.
Spectacolul va dura 120 de minute şi va avea în componenţă 33 de patinatori campioni olimpici, mondiali şi europeni, fiind  compus din două părţi. Prima parte va fi baletul pe gheaţă „Spărgătorul de nuci”, iar în partea a doua patinatorii ruşi Natalya Bestemyanova şi Andrey Bukin vordansa în premieră mondială pe patine tangouri argentiniene şi pe muzica lui Michael Jackson.

Bilete se pot cumpăra online de la biletedelatati.ro, blt.ro, vreaubilet.ro, bilet.ro, ticketpoint.ro şi bilete.ro.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Domnu Marius,
    Daca esti asa de bine informat vino zine si noua la organizatori, poate aflam ce o sa facem maine. Trebuie sa ai grija ce postezi fara argumente, e putintel penal. Te asteptam la spectacol, daca ai cu ce sa-ti iei bilet. Apropo, te cheama Marius, Cristi sau Pepino?

  2. Spectacolul asta e o mare teapa. Impresarul e un smecher care pune afise si anunturi in toata tara, dar spectacolul nu se tine.