Klaus Iohannis trimite prin poştă raportul său de activitate pentru anul 2009Ediul şef al Sibiului trimite un rezumat al raportului său de activitate sub forma unei scrisori care va fi însoţită de înştiinţările de plată aferente pentru anul 2010 către locuitorii urbei pe care o administrează.

Ca la fiecare început de an, primarul Sibiului a pregătit raportul de activitate aferent anului care tocmai s-a încheiat. Anul 2009 a stat, din păcate, sub semnul crizei economice, iar ritmul investiţiilor a fost ceva mai scăzut faţă de anii trecuţi. În ciuda acestui lucru, municipalitatea sibiană a continuat proiectele începute în anii trecuţi şi a reuşit să aibă câteva realizări importante pe care le supune atenţiei sibienilor. „Activitatea unei primării este foarte vastă şi acoperă o gamă largă de domenii, având în vedere că noi suntem cel mai aproape de cetăţeni, ca administraţie publică locală. Raportul de activitate anual nu poate cuprinde decât o mică parte din volumul de lucru pe care angajaţii primăriei îl prestează de-a lungul unui an. Prin urmare, în raport veţi găsi punctate principalele realizări pe care le-am avut în anul 2009 şi, în ciuda contextului mai puţin favorabil, pot spune că acestea nu sunt puţine. De la continuarea lucrărilor la străzi, la introducerea unui nou concept de transport public în comun, la crearea de noi locuri de parcare şi până la măsurile de dezvoltare continuă în domeniul turismului, cred că am reuşit să avem un an bun şi în 2009” a declarat primarul Klaus Iohannis.

Scrisoare în cutiile poştale

Din formatul extins al raportului sibienii vor primi un scurt rezumat sub forma unei scrisori însoţită de înştiinţările de plată aferente anului 2010 (conform HG 1723/2004). De asemenea, aceştia vor putea consulta Raportul anual la Centrul de Informare pentru Cetăţeni şi pe site-ul primăriei Sibiu www.sibiu.ro.

Ultima oră

Comentariul meu