doar 51 de euro un zbor dus-întors cu avionul de la sibiu la bucureşti cu taromTarom a deschis oficial de marţi sezonul reducerilor pe toate destinaţiile interne, inclusiv spre şi dinspre Sibiu. Tarom a lansat şi o cursă la preţ special către Salszburg.

Compania TAROM a anunţat marţi dimineaţă că introduce tarife speciale atât pentru toate destinaţiile interne operate, cât şi pentru Salzburg, în perioada 11 ianuarie – 15 februarie 2010. Tarifele pentru biletele dus-întors (cu toate taxele incluse) din cadrul acestei oferte încep de la 34 de euro. Iată cum arată noile tarife:

Bucureşti – Bacău – Bucureşti începând de la 34 €
Bucureşti – Baia Mare – Bucureşti începând de la 38 €
Bucureşti – Satu Mare – Bucureşti începând de la 41 €
Bucureşti – Sibiu – Bucureşti începând de la 51 €
Bucureşti – Suceava – Bucureşti începând de la 42 €

Bucureşti – Cluj – Bucureşti începând de la 53 €
Bucureşti – Iaşi – Bucureşti începând de la 46 €
Bucureşti – Oradea – Bucureşti începând de la 48 €
Bucureşti – Timişoara – Bucureşti începând de la 52 €
Bucureşti – Târgu Mureş – Bucureşti începând de la 42 €

128 de euro un zbor promoţional la Salszburg
TAROM a lansat tot marţi şi o ofertă specială şi pentru destinaţia Salzburg, cu tarife speciale începând de la doar 128 € cu toate taxele incluse, pentru bilete dus – întors. Biletele pot fi achiziţionate în perioada 11 ianuarie – 15 februarie 2010, iar perioada de călătorie este între 27 februarie şi 27 martie 2010. TAROM operează un zbor pe săptămână pe ruta Bucureşti – Salzburg – Bucureşti, în ziua de sâmbătă. Tarifele dispun de un număr limitat de locuri, pot varia în funcţie de modalitatea de achiziţie (plată card internet, plata în agenţii proprii TAROM) şi sunt supuse unor termeni şi condiţii.

Ultima oră

Comentariul meu