centrul de vaccinare împotriva ah1n1 în spitalul județean sibiu nu are căutareCreșterea numărului de solicitări pentru vacinul împotriva gripei care începe să facă ravagii și la Sibiu a determinat deschiderea de două noi centre de vacinare.

În urma solicitărilor venite din partea sibienilor care doresc sa se vaccineze impotriva virusului gripal AH1N1, conducea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu şi cea a Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică au  hotărât deschiderea a doua centre de vaccinare pentru populaţie,  în Policlinica nr.1 (Veche) şi în Secţia Clinică Infecţioase Adulţi ( la intrarea in sectie) a spitalului, precum si a unui centru de vaccinare pentru angajaţii spitalului, în Unitatea Primiri Urgenţe. Astfel, sibienii care vor să se imunizeze impotriva virusului AH1N1 sunt aşteptaţi în Policlinica Veche între orele 9.00-15.00, intrarea se poate face prin str. Hermann Oberth., precum şi în Secţia de Infecţioase Adulţi între orele 8.00-15.00.  „Vă reamintim că populaţia se poate vaccina gratuit impotriva virusului gripal AH1N1 şi la medicul de familie. În cursul zilei de ieri, în centrul de vaccinare din Policlinica Veche au fost vaccinate  35 de persoane”, a explicat Raluca Pușcă, purtător de cuvânt la Spitalul Clinic Județean Sibiu.

UPDATE

In cele doua centre de vaccinare impotriva virusului AH1N1 din Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu au fost imunizate  luni, până la ora 15.00 un număr de 92 de persoane. LA Policlinica Veche s-au vaccinat 68 persoane, iar la ambulatoriul Sectiei Infectioase Adulti s-au vaccinat un număr de 24 persoane.

Ultima oră

Comentariul meu