smith şi roberson tărăgănează revenirea la csu sibiu. herndon a ajuns la echipă.
Smith dă emoţii celor de la CSU legat de revenirea sa la echipă. Foto: Sebastian Marcovici

CSU a adus un înlocuitor pentru Roland, dar are probleme în a îi readuce din America pe Smith şi Roberson.

După ce miercuri pe pagina oficială de web, CSU Atlassib a anunţat că a efectuat o nouă modificare în lotul echipei, renunţând la serviciile lui Calvin Roland, în locul acestuia fiind transferat Justin Herndon, un jucător de 26 de ani ce măsoară 208 cm şi evoluează pe postul de centru, gruparea universitară caută acum soluţii pentru rezolvarea unor probleme neaşteptate. Directorul executiv al clubului, Mircea Vulc, a explicat că doi dintre jucătorii pe care CSU a mizat în turul campionatului amână nejustificat revenirea la echipă. „Este vorba de Smith şi Roberson. Ne spun tot felul de motive ca să nu zic minciuni şi întârzie să vină la Sibiu” a spus Vulc. În aceste condiţii CSU caută acum să se acopere şi este posibil ca la echipă să mai apară nume noi. „Să vedem cum decurg lucrurile şi s-ar putea să mai vină şi alţi jucători” a mai spus Vulc.

Amical cu CSM Bucureşti

CSU Sibiu va juca foarte probabil sâmbătă după amiază un meci de verificare în compania celor de la CSM Bucureşti. Meciul urmează să aibă loc în Sala Transilvania. „Ne-am înţeles în principiu. Trebuie să mai vorbesc odată cu cei de acolo. CSM Bucureşti este în cantonament în apropiere şi de aceea am preferat un amical cu ei” a mai spus Mircea Vulc.

Cine este Justin Herndon.

În sezonul 2007 – 2008, retur, el a evoluat pentru formatia CS Otopeni, dupa care a evoluat in Spania, la Opel Coinga. Ultima echipa a americanului a fost Vermont Frost Heaves.  Jucatorul a semnat un contract pana in vara, cu drept de optiune pentru inca un sezon.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Roberson, aflu de pe siteurile de specialitate, ca nu se mai intoarce si va fi inlocuit de un sarb. mi-ar parea rau sa ramanem si fara smith.