Medieşenii s-au întâlnit pentru prima dată pe 2010 pe pista stadionului unde au bătut pe Dinamo şi au fost umiliţi de Poli Timişoara. Gazul anunţă că aduce trei jucători de calibru.

Gaz Metan a făcut ieri primul antrenament pe anul în curs, un antrenament care a fost mai degrabă o gimnastică de întreţinere „presărată” cu glume şi bună dispoziţie între jucătorii pregătiţi de Cristi Pustai. Înfofolţi bine, medieşenii au zăbovit preţ de o oră pe pista stadionului Municipal, după care au plecat spre casă urmând să intre bine în pâine începând de azi. De la primul antrenament au lipsit motivat Eric, Fenny, Khubitia, Marovic şi Markovici, urmând ca până sâmbătă toţi cei cinci să se alăture coechipierilor săi. Singura noutate în plus faţă de finele turului a fost Liţu, care deocamdată se pregăteşte alături de medieşeni. Antrenorul Cristi Pustai a stabilit ţintarul pregătirilor. „Plecăm în Antalya şi apoi o să mai avem 2 săptămâni de pregătire pe plan local. Cu o săptămână înainte să înceapă campionatul vom avea un amical cu Unirea Alba Iulia, chiar aici la Mediaş” a punctat ieri Pustai.

[nggallery id=485]

Trei transferuri sigure

Tehnicianul Gazului a mărturisit ieri că la echipă vor ajunge în perioada următoare trei fotbalişti cu care Mediaşul s-a înţeles pentru a întării actualul lot. „Este vorba de trei fotbalişti consacraţi, din care unul este atacant. O să mai vină în perioada viitoare şi alţi jucători în probe. E vorba de fotbalişti ce sunt liberi de contract” a spus Cristi Pustai. Acesta a mai anunţat că în Antalya, peste 2 săptămâni vor merge numai jucătorii pe care va şi miza în returul ce începe la finele lui februarie.

Lotul prezent:

Vâtcă, Butcha – Kratochvil, Lazăr, Buzean, Zaharia, Nohai, Hoban, Dudiţă, Sabou, Voicu, Todea, Kubala, Pârvulescu, Muntean, Boaru, Silvăşan, Vidakovic, Cigan.

Nou venit: Liţu

Ultima oră

Comentariul meu