un băiat este primul bebeluş venit pe lume în 2010 la mediaşÎn total s-au născut 11 copii în urbea de pe Târnava Mare în primele patru zile ale acestui an.

În noaptea de Anul Nou, la Spitalul Municipal Medias au venit pe lume doi copii fiind vorba de doi baieti. Conform Radio Ring, primul s-a nascut chiar in noaptea de revelion prin cezariana si a avut 3,5 kg la nastere. Al doilea baiat a venit pe lume prin nastere normala in prima zi a anului si a avut 2,750 de kg. Unul din baieti este mediesean iar al doilea din mediu rural. Mamele si copii lor sunt sanatosi si asteapta sa mearga spre caminele lor.

Natalitate în creştere

Dupa ce multi ani la rand numarul nou nascutilor din Medias se afla in scadere , in anul 2009 s-au nascut mai multi copii comparativ cu 2008. Conform precizarilor facute de Paul Elena, seful sectiei neonatologie, in anul 2009 s-au nascut 990 de copii, cu 8 copii mai mult fata de 2008. Anul trecut nu s-a inregistrat nici un deces la nou nascuti a mai adaugat Paul Elena.In 2009 s-au nascut mai multi baieti decat fete. In schimb in primele zile ale acestui an din cei 11 copii nascuti 8 copii sunt fete, se arată într-un studiu făcut de radio Ring.

Ultima oră

Comentariul meu