Comercianţii de la Târgul de Crăciun din Piaţa Mare s-au declarat  mulţumiţi de încasări, chiar dacă nu au fost la nivelul de anul trecut. Singurele incidente au fost cauzate de vântul care a dărâmat o cabanuţă şi de hoţi, care au spart două căbănuţe.

comercianţii au plecat mulţumiţi de la târgul de crăciun 2009
Căsuţele din Piaţa Mare au fost demontate

Potrivit organizatorilor Târgului de Crăciun, anul acest nu a fost extraordinar din punct de vedere al vânzărilor, dar participanţii nu au ieşit în pierdere. „Nu au vândut poate cât s-ar fi aşteptat, dar nimeni nu a fost nemulţumit” a precizat Andrei Drăgan, din partea The Little Giant, firma organizatoare a evenimentului.

Vânzările au fost aproximativ similare cu cele de anul trecut, iar ziua de deschidere şi cele premergătoare Crăciunului au fost o adevărată mană cerească. „ De la jucării, la căciuli şi alte produse care puteau fi oferite drept cadou, toate s-au vândut foarte bine. Au fost zile în care am vândut şi de 4.000 de lei, iar la bilanţul de final am numărat aproape 50.000 de lei“, a spus George Mandache, care abia aşteaptă următoarea ediţie a Târgului.

Două spargeri

Doar trei incidente au apărut pe parcursul lunii decembrie. Primul a fost cauzat de vântul puternic, care a dărâmat o căsuţă într-una din nopţi. La celelalte doua a fost mâna hoţilor, care au spart două căbănuţe, dar paguba a fost doar de ordinul cîtorva zeci de lei, mărunţişul rămas din încasările de peste zi.

Urmează Târgul de Crăciun 2010

Anul acesta, organizatorii nu au intenţia să mărească târgul ca număr de comercianţi, decât în cazul unei avalanşe de solicitări. Cei mai mulţi dintre cei care au vândut la Târgul de Crăciun şi-au exprimat dorinţa să vină şi anul acesta, când Târgul de Crăciun se va deschide în weekend-ul dinainte de 1 decembrie.

Ultima oră

Comentariul meu