Polițiștii medieșeni au reușit să-l identifice pe autorul jafului armat de acum o lună și jumătate de la benzinăria euroil din Mediaș. identitatea lui nu a fost încă dezvăluită, acesta fiind audiat de polițiști, urmînd a fi prezentat apoi Instanței.

Benzinăria Euroil de la ieşirea din Mediaş spre Sighişoara a fost jefuită în 10 noiembrie, la 5 dimineața, de un individ mascat, înarmat cu un pistol cu gaze.

Bărbatul l-a somat pe casier să-i dea toţi banii şi ca să-l sperie a tras un foc în lateral. A dispărut cu doar 1300 de lei, încasările benzinăriei din timpul nopţii.

Poliţiştii au format un cerc de suspecţi dar nu au putut face un portret robot al hoţului pentru că avea faţa acoperită cu un fular. Criminaliştii au apelat şi la un câine de serviciu, care a luat urma fugarului dar a pierdut-o în zona cartierului de case de peste calea ferată care trece pe lângă benzinărie.

Ultima oră

Participă la discuție

10 Commentarii

  1. draga mos craciun, hai sa iti zic ceva, am asistat la o prelevare de amprente intr-un moll imediat dupa furt, a venit o tipa de la criminalistica, a luat un pomoci ca mai bine nu pot sa ii zic, parca era ca acela de barberit, l`a introdus intr-o pudra, a “uns” podeaua din jurul casei e marcat, a gasit o urma de pantof si surpriza, stii cu ce a luat-o?cu scoci.a repetat procedeul pe usa de la dulapior, a gasit amprenta si iarasi a taiat o bucatica de scoci din rola, l-a lipit peste, a frecat cu o bucata de plastic peste si gata.care mii de euro?aaaa,,, a facut si 5 poze. dar grilajul era coborat, nimeni nu a mai intrat acolo, si daca nu investeste politia pentru al prinde poate maine sparge o banca si fura milioane de euro.credema cand politia vrea sa prinda u infractor nu se uita la bani.

  2. “dupa orice infractiune normal ar fi ca zona sa fie inchisa pentru preluarea de amprente si urme de pasi”

    O furat doar 300€, ca sa facă investigaţii de genul ăla ar costa câteva mii de euro, şi se fac numai dacă îs victime mortale sau o banda care o furat zeci de mii de euro, nu pentru ori ce furt.

  3. buna….. sa stiti ca nu e accelasi om uitati-va foarte atent tricoul sau bluza ce era pantalonii nu erau maro deschis blugi erau papucii erau inchisi la culoare la pistolar si la celelalt deschisi nu e niki o asemanare sa stii si acel om vine in fiecare zii la euroil sa stiti nu mai banuiti

  4. bai furios4you,daca nu stii nu vorbi prostii mucosule.baiatu ala mergea si va merge in continare in fiecare dimineata la cafea pentru ca lucreaza la Agroferm.De cand lucreaza el merge in fiecare dimineata sa isi bea cafeaua linistit la benzionarie.ceaw pha;)

  5. Buna…inainte de a zice cva despre o persoana nevinovata ganditi-va bine…il cunosc fff bine pe cel care a intrat in benzinarie sa isi cumpere cafea…el a ajuns la locul faptei imediat dupa ce a ajuns si politia nestiind ce s-a intamplat…politistii care au fost acolo nu trebuiau sa il lase sa intre in benzinarie ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic…nu stiu cu ce se aseamana acest om care isi cumpara o cafea cu pistolarul…exista multe persoane de aceeasi inaltime…si sa fim seriosi…la un astfel de caz vi se pare normal ca politia sa vina si sa plece dupa cateva minute?????????

  6. sal … Nu poti sa zici … ala e …. Sa il ia politia, sa il ancheteze klumea … sa isi caute alibi daca e nevinovat. Chestia e ca ala o fost mascat si cu asta basta. Nu poti sa zici ca ala ce o venit e vinovatul, doar fiindca are aceeasi inaltime cu infractorul. E suspect si trebuie anchetat in mod profesionist. Nu-s vorbe mari, doar trebuie sa isi faca datoria.

  7. Da si eu zic k e aceasi persoana … am masurat cu rigla in acelasi loc si pe unu si pe altu au exact aceasi inaltime … si se vede dupa el e foarte curios cum nu sar fi intamplat nimik … eu zic k e aceasi pers

  8. nu stiu de ce am impresia ca autorul e aceelasi cu tipul de la final care e in blugi cu caciula neagra in cap, am dat cu incetinitorul si inaltimea lui fata de dozatorul de cafea e la fel cu a pistolarului, mersu cu care intra in benzinarie e la fel si reintoarcerea faptasului la locul infractiunii mi se par cam suspecte.la minutul 11:14 tine portofelul in aceelasi mod cum tinea faptasul pistolul intr-un moment dat, mancarimea lui la nas se potriveste cu impuscatura, gazul acela se raspandeste foarte repede sau coincidenta, iar cel mai suspect mi se pare ca dupa orice infractiune normal ar fi ca zona sa fie inchisa pentru preluarea de amprente si urme de pasi, dar tipu isi cumpara fericit o cafea si are o fata zambitoare gen:ce i`am tapuit.mi se pare destul timp intre iesirea hotului pe usa si sosirea politie pentru ati schimba hainele. chiar sunt curios daca si alti utilizatori gasesc ceca suspect intre infractor si tipul de la finalul filmarii