enduriştii au condus cortegiul lui petre motroneaÎn jur de 30 de motociclişti de la Auto Moto Clubul Bogdan au scos miercuri motoarele din garaj şi l-au condus la cimitir pe fostul lor coleg, Petre Motronea, mort împreună cu alţi doi tineri, duminică seara, în tragicul accident de la Veştem.

Motronea era şi el pasionat de motoare şi mai participa ocazional la concursurile de motociclism, în special la enduro. Ultima participare a fost la primul concurs de Hill Climbing din Guşteriţa. Toate motoarele care au însoţit cortegiul aveau în faţă, fotografia tânărului de 33 de ani, considerat vinovat de poliţiştii rutieri pentru accidentul de duminică seara. La întoarcerea de la Fântâniţa Haicudului, din cauza vitezei s-a Petre Motronea, aflat la volanul unui Mercedes CLK Cabrio a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat izbindu-se de un  cap de pod de cale ferată.

Împreună cu el şi-au mai pierdut viaţa Mircea Lazăr de 27 de ani şi prietena lui Andreea Georgescu, de 23 de ani, înmormîntaţi şi ei tot miercuri.[nggallery id=482]

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Duminica dimineata pe la ora 12;30 eram in targ cu un prieten care vinde roti aduse din D , cand a venit Petre cu un prieten pe care nu il cunosteam si ma intrebat daca nu am cauciucuri de iarna pentru masina lui dar nu aveam in acel moment cauciucuri asa de mari cum avea el nevoie era vorba de 17sau 18 nu mai retin exact dar oricum ceva mare si daca nu am avut in acel moment a zis ca mai cauta dar era ceva destul de greu de gasit pentru ca sunt dimensiuni mari pentru un cauciuc de iarna folosit pe turism. Am mai schimbat doua vorbe dupa care a plecat, ca sa aflu a doua zi de la un coleg motociclist ca Petre a murit. Inca nu imi vine greu sa cred ca nu o sane mai intalnim pe deal cu motoarele. Dumnezeu sa i-l aibe in paza.

  2. macar de-ar invata lumea ceva din tragediile astea. dar in afara de imagine, sincer nu simt nicio schimbare in trafic