Spitalul clinic judeţean Sibiu anunţă că pentru cei peste 400 de pacienţi care se vor afla în spital de Crăciun şi în noaptea dintre ani, Serviciul de Preparare si Distribuire Hrană a pregătit un meniu special cu produse tradiţionale.
Meniul comun, pentru pacienţii care nu au afecţiuni care să necesite regim alimentar special, conţine următoarele preparate: supă de pui cu găluşte, ciorbă a la grec, sărmăluţe cu smântână, friptură de porc cu orez şi salată de sfeclă şi cozonac ca desert. Meniul pentru pacienţii cu regim special cuprinde supă cu fulgi de ou, sărmăluţe cu mămăliguţă şi smântână, tocăniţă de pui cu piure de cartofi şi portocale. „ Sperăm ca acest mic gest din partea noastră să aducă un strop de bucurie în sufletele celor care îşi petrec aceste zile de sărbătoare departe de familie. Dorim astfel să fim şi în acest an alături de pacienţii care nu se pot bucura împreună cu familia de Sărbătoarea Naşterii Domnului. Cu acestă ocazie, doresc să urez tuturor pacienţilor multă sănătate şi împliniri, iar bucuria Naşterii Domnului să aducă în sufletele sibienilor bucurii şi multe realizări. Sărbători Fericite! La Mulţi Ani!, a declarat dr.Gabriel Budescu, managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.
ALO , CE POLONIC E ALA , DIN EPOCA DE AUR ?? DACA GASEAU CEI DE LA SANATATE PUBLICA ASA CEVA IN VREUN RESTAURANT ,VUIA SI AMERICA NU NUMAI ROMANIA !!