masinaConform relatărilor din Ziarul Obiectiv în 2004, Petru Motronea a călcat cu maşina un jandarm pe o trecere de pietoni din Sibiu.

Iată relatarea din 2004 din Ziarul Obiectiv:

Jandarmul Ghitã Sorin, de numai 27 de ani, din Sibiu, care a fost accidentat pe o trecere de pietoni pe soseua Alba-Iulia, în urmã cu trei zile, a murit, dupã toate eforturile depuse de medicii de la Spitalul Baltasar din Bucuresti. În urma accidentului, acesta a fost lovit grav la cap si a intrat în comã de gradul III. Accidentul s-a produs sâmbãtã noaptea, în jurul orei 24,00, pe soseaua Alba-Iuliei, în timp ce tânãrul de 27 de ani traversa regulamentar pe trecerea de pietoni. A fost lovit de un Mercedes, condus de Petru Motronea, de 28 de ani, din Sibiu. Pentru cã Motronea nu a acordat prioritate la trecere, iar accidentul produs a dus la moartea jandarmului, acesta ar putea fi acuzat de omor din culpã. Potrivit comisarului de politie Merisor Ceranu, seful Serviciului Cabinet al Inspectoratului de Politie Judetean, s-au fãcut toate demersurile necesare pentru ca acest tânãr sã rãmânã în viatã. S-a adus un elicopter de la Bucuresti, care l-a luat de la Târgu-Mures pe doctorul Raed Arafat, seful SMURD în România. Medicul nu a putut face prea multe pentru jandarm, iar acesta a fost transportat la Spitalul Baltasar, din Bucuresti.Tânãrul a murit, însã, la spital.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. cu tot respectul pentru cel care a murit, dar totusi cum se poate ca un om vinovat pt. omor din culpa (doar a omorat un alt om pe trecerea de pietoni) sa fie in libertate la nici sase ani de la fapta comisa?