img_1598Trei oameni au murit duminică seară pe DN1 la Veștem, după ce din cauza vitezei, maşina în care se aflau a derapat şi a intrat în pilonul podului de cale ferată de la Veştem. Vina este a şoferului, care avea mania vitezei şi a mai produs un accident în 2004, în care o altă persoană a murit.


La volanul Mercedesului CLK Cabriolet se afla sibianul Petru Motronea, în vârstă de 33 de ani, un vechi cunoscut al poliţiştilor rutieri, împătimit al vitezei, cu mai multe amenzi atât pentru viteză, cât şi pentru neportul centurii sau conducere sub influenţam alcoolului. Duminică seară, din nefericire, viteza l-a costat viaţa atât pe el, cât şi pe alţi doi tineri pasageri. Petru Motronea a pierdut controlul volanului în curba care trece pe sub podul de cale ferată de la Veştem şi s-a înfipt într-unul din pilonii lui, după care s-a rostogolit pe şosea. Din impact, pasagerii puternicei maşini au fost aruncaţi afară prin plafonul maşinii decapotabile.[nggallery id=476]

Mircea Nicolae Lazar  în vârstă de 27 de ani din Drăgăşani se afla în dreapta şoferului, iar pe locul din spate era Andreea Georgescu, din Vâlcea, în vârstă de 23 de ani. Niciunul dintre ei nu purta centura de siguranţă.

Poliţiştii sibieni au stabilit că bărbatul vinovat de producerea accidentului a avut, în ultimii zece ani, zece amenzi pentru încălcarea normelor de circulaţie, în special pentru depăşirea vitezei.  Petru Motronea a avut permisul suspendat de trei ori, iar în anul 2004 a produs un accident de circulaţie în care o altă persoană şi-a pierdut viaţa.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu