Surpriza nu s-a produs vineri seară, la Gala Klash Noua Generație. În cel mai așteptat meci al galei, sportivul clubului Kudokai Atlassib, Adrian „Ursul Carpatin” Stoiți cu zece secunde înainte de finalul primei reprize.zmarandescu cu stoiti_61

Dezamăgirea publicului s-a transformat în furie pe arbitru și pe„ bătrânul” de 35 de ani, Zmărăndescu, mai experimentat și mai puternic decât adversarul său de la Sibiu, care își dorea foarte mult să câștige. Zmărăndescu a făcut primele declarații după meci ăn exclusivitate pentru Ora de Sibiu, în vestiar, înainte de a părăsi Sala Transilvania sub protecția jandarmilor și a oamenilor de pază, cu destinația Kapital, unde a avut loc petrecerea de după Gală. El a spus că e dispus să-i acorde revanșa lui Stoiți, dar după ce se mai pregătește pentru că  nu vrea să-l omoare în luptă.

DECLARAȚIA ȘI LUPTELE TRANSMISE LIVE PE ORA

LUPTA CEA MAI AȘTEPTATĂ[nggallery id=470]

Cele mai tari meciuri

Dacă finalul galei, chiar dacă a fost spectaculos nu a  mulțumit publicul, un alt sportiv al clubului Kudokai Atlassib, Miodrag Olar a făcut spectacol cu Cătălin Dănăilă. Frumoasă a fost și lupta brașoveanului Nicu Dascălu cu ungurul Gabor Czinke.  Publicul a putut vedea și Knock-Out-uri  atât la fete cât și la băieți, cât și doi sportivi de numai zece ani, care au urcat în ring.

GALERIE: Octavian Ivan VS Constantin Pasticiuc și Sorin Radu VS  Bogdan Stancu[nggallery id=469]

GALERIE: Anghel Cardoș VS Marius Tiță și Răzvan Avasilcăi VS Ioan Pascu[nggallery id=474]

GALERIE FOTO: Puya a cântat o singură piesă[nggallery id=472]

GALERIE: Roland Voroș VS  Mihai Barbu și Miodrag Olar VS Cătălin Dănăilă[nggallery id=471]

GALERIE: Fetele lui Lazarus își cară pumni în spectacol și copii în ring[nggallery id=468]

GALERIE: Nicu Dascălu VS Gabor Czinke și Knock-out Ramona Ardeș[nggallery id=473]

GALERIE: Declaratii la finalul galei – Zmărăndescu la Kapital

Viscolul care s-a pornit sâmbătă a blocat drumul spre Păltiniș în zona platoului Vălari. Șoferii care nu aumai putut coborî sau urca au sunat la 112 ca să anunțe blocarea drumului.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Unu ala fraier care nu ai fost pe acolo.Patronul Ilie Carabulea este un mare sustinator al sportului sibian si national.Patronul a fost in sala si a vazut pe ce s-au dat banii daca asta nu te lasa pe tine sa dormi noaptea.Si capra vecinului o sa moara daca vrei tu dar sa ii faci o suflare in c…

  2. Sa mori tu,handicapatule.Nu erau tigani ci sibieni de ai tai necivilizati,caci tiganii daca vrei sa ii numesti asa ,au fost doar 2 si nu erau in zona aceea.Cat priveste rahatul care il mananci,mergi la fotbal ca poate primesti un lantz peste bot si o ranga peste unghii.Desi violenta este insutita acolo tot te scarpini la testicole uitandu-te la meciurile de doi lei ale fotbalistilor romani care au ratingul marit din cauza unor cacanari k tine.Jignesti din frustrare un om de afaceri si mai multi oameni de etnie roma care nu au de a face cu ceea ce a fost acolo.Data viitoare incerca sa nu mai calci intr-o arena sportiva.
    Tot tu ai scris si pe siteul Tribuna numai porcarii.Mortule.Tu esti de la taekwondo sau de la shotokan.Adik de la balet.Tu esti unul din ala care iei banii la oameni si le dai centuri de 2 lei.Nu iti convine schimba canalul jigodie.crezi ca desfinteaza cineva otv-eul pentru tine????

  3. O mare golanie.Probabil ca dl Carabulea n-a vazut ce s-a „realizat”pe banii dansului ca-i i-ar da pe toti afara.Niste GOLANI,ascunzandu-se sub titulatura de „arte martiale”au ….dezorganizat o gala intre batausi(slabi).L-au mai adus si pe poponarul Lazarus sa se laude cu …batausele lui.Saracele nu stiau nici sa intinda bratul dar sa mai si loveasca.O rusine.Facand o comparatie cu muzica astea au fost MANELE de slaba calitate.Totul a culminat cu scandalul cu Zmarandescu:ce ati fi vrut sa faca saracul?Sa-l omoare pe sibianul nostru care nu avea habar de regulile luptei in care se angajase.O mare rusine pentru Sibiu.Spectatorii(?!)erau doar tigani care ,repet,habar nu aveau de regulile dupa care se desfasurau luptele.Asa ceva n-ar mai trebui organizat in orasul nostru!!!!!