5056-0-prostituataDoi proxeneţi, mamă şi fiu au fost arestaţi marţi, 15 decembrie de poliţiştii medieşeni, care au pus astfel în executare un mandat european de arestare emis pe numele acestora.

Viluţ Ştefan M., în vârstă de 25 ani, şi Maria Aurora M. , în vârstă de 50 ani, au fost daţi în urmărire internaţională de Biroul Central Naţional Interpol Roma fiind depistaţi de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Mediaş.

Cei doi au fost preluaţi de o escortă din cadrul I.P.J. Sibiu urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. muie politiei di medias sunt liberi de asta ce ziceti asta da proxenetism nu e asa .ma dar pe aia care dau cu papagalul de ce nu vedeti si de ei sau vreti sa vad eu de ei sa le inchid muia la fraieri de la poker stiti voi la care ma refer .

  2. si politia prinde tot pe cine nu trebuie. ei nu ar face asa ceva. PRINDETI ADEVARATII PROXENETI CARE STAU SI PLATESC OAMENI

  3. SUNTETI NISTE GUNOAIE MINCINOASE STATUL ROMAN NU ISI FACE DATORIA SA DESCOPERE ADEVARATI PROXENETI CARE SUNT LIBERI SI CUMPARA STATUL ROMAN CUM VOR EI