_mg_0752_resizeMajoritatea arterelor din oraş au fost acoperite de zăpadă şi aşa au rămas în ciuda faptului că municipalitatea spune că s-a intervenit în forţă cu materiale specifice.

Sibiul a fost de dimineaţă şi încă mai este un adevărat patinoar sau pârtie de tras cu sania pe majoritatea străzilor secundare din oraş. Nici în zona centrală lucrurile nu stau mult mai bine, chiar dacă aici zăpada de pe străzi s-a mai topit graţie traficului auto în principal. Dis de dimineaţă pe Alba Iulia, panta Cristianului, Calea Dumbrăvii sau pe Malului traficul a fost infernal. TIR-uri care se chinuiau să traverseze oraşul puteau fi zărite pe toate arterele pe care este dirijat traficul greu. Primăria Sibiu se apără şi spune că încă de aseară a fost împrăştiat material antiderapant pe străzile principale. „Deszăpezirea în municipiul Sibiu este asigurată de SC Schuster & Co Ecologic, in baza unui contract incheiat cu municipalitatea. Echipele de deszăpezire au intervenit încă de aseară de la ora 22.30, iar până la ora 10.30 în aceasta dimineaţă au fost efectuate 22 de ieşiri pe trasee, cu 6 utilaje. Pâna în prezent au fost consumate peste 120 de tone de sare şi peste 10 tone de clorura de magneziu”, a explicat Mirela Gligore, marţi în jurul orei 12.00. Iată o galerie foto care contrazice în mare măsură spusele municipalităţii.[nggallery id=463]

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. bha ieri de dim era numai gheata p sosea si nici o masina ,aseara mam plimbat prin tot orasul si la fel gheata peste tot si o singura masina am vazut si aia doar imprastia material (kre ar trebui sa fie antiderapant)dar cu lama mergea sus si plin de zapada pe sosea!de rahat si primaru si contract lui!!!!aseara am facut 40 de minute intre giratoriu mihai viteazu si semaforl de la dumbrava pe caleadumbravii!!!rusine conduceriii

  2. Tone de sare imprastiata, actiune in forta ? =)) :)) Oricum nu este numai vina primarului, dar cred ca daca ar fi fost ultimul tip de BMW seria 7 benzina de 400 si ceva de cai pe o strada ca Alba Iulia sa Milea poate nu ar fi fost gheata si mocirla toata dupa masa nu mai are rost sa vorbim de alte strazi. Cred ca primarul Sibiului sau directorul de la DPC etc. sunt pe la cabane prin Predeal, Vatra Dornei sau Austria ! Eee nu are nimica ca in dimineata asta ma duc cu sania la servici ! Am fost personal in trafic peste 4 ore numai in oras si nu am m-am plimbat nici mult dar va zic sincer spre deosebire de acest articol ca nu am vazut o masina cu sare lama sau altceva. Poate au fost cateva dar si 10 utilaje daca lucrau cred ca totusi una as fi observat si eu macar pe Maramuresului, Cristian spre Calea Poplacii eventual Alba Iulia Milea etc. macar una !!! Bun articol macar m-am amuzat copios !

  3. Asa se vede daca un om ar fi fost bun de prim-ministru sau nu. Concluzia ati vazut-o cu totii incercand sa ajungeti acasa asta seara.