foto 002

Edilul şef al Sibiului a primit o scrisoare de ameninţare cu moartea la locuinţa personală, cu o zi înainte de turul doi al alegerilor prezidenţiale din data de 5 decembrie.

Scrisoarea primită de Klaus Iohannis nu l-a speriat prea tare pe acesta. Conform dezvăluirilor din ediţia din această săptămână a a săptămânalului Turnul Sfatului, scrisoarea de ameninţare a fost predată de Iohannis, şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Lucian Muntean. Poliţia a explicat că există deja un cerc de suspecţi şi că ancheta este în curs de derulare. Aceiaşi sursă spune că de o săptămână primarul Iohannis este păzit zi şi noapte de autorităţi.

UPDATE: 14.19

Municipalitatea sibiană a dat un comunicat de presă prin care se confirmă faptul că poliţia comunitară patrulează în apropiere de locuinţa primarului Klaus Iohannis. “Primarul Klaus Iohannis nu doreşte să comenteze această situaţie. Politia Comunitară Sibiu a inclus strada Bâlea în lista cu obiectivele de patrulare din municipiul Sibiu”, a declarat Mirela Gligore, din cadrul Biroului de Presă.

Citiţi întreaga poveste în Turnul Sfatului.

Ultima oră

Comentariul meu