_igp2163Dacă aveţi o maşină de peste două tone şi nu vă porneşte, îl puteţi chema pe unul dintre cei mai buni luptători sibieni ai Clubului Kudokai Atlassib să v-o urnească.


Adrian Stoiţi a făcut luni pe strada Cetăţii o demonstraţie a forţei cu care îl va întâmpina pe Cătălin Zmărăndescu la Gala ”Klash-Noua Generatie”, ce se va desfăşura vineri, la Sala Transilvania.
Nu vor lipsi animatoarele, un mic recital Puya şi un spectacol de flăcări şi lumini.

La spectacolul eveniment, campioni de  kickboxing şi Mixed marţial Arts se vor întâlni în ring pentru a-şi disputa supremaţia împotrivă unor campioni tineri care deja au un un palmares bogat naţional şi internaţional.
În cadrul spectacolului vor fi 3 meciuri de deschidere şi 9 meciuri în cadrul galei, adică aproximativ 3,30 ore de spectacol garantat.

Printre cei mai cunoscuţi luptători care vor intră în ring la Sibiu, se numără Cătălin Zmărăndescu care va luptă împotrivă sportivului de la Kudokai Atlassib, Adrian Stoiţi într-un meci de MMA. Tot în acesta gală pentru prima data la Sibiu va fi un meci de fete în reguli K 1, între sibianca Ramona Ardes şi o sportivă din Iaşi.

Un alt sportiv consacrat pe plan mondial este campionul de karate Nicu Dascălu, care va luptă împotrivă campionului olandez Tommy ”Gun” Huys. Campionul Marius Tiţă care va luptă împotrivă ungurului Anghel Kardos.

Miodrag Olar de la Kudokai Atlassib va lupta împotriva sportivului antrenat de Ciprian Sora,  Cătălin Dănăila. Miodrag Olar la oră actuală este considerat unul dintre cei mai talentaţi sportivi de kickboxing din România fiind singurul român, care după numai de 2 ani de antrenamente în kickboxing, a reuşit să între în Klash Final Tournament din Elveţia, la 31 oct 2009.[nggallery id=461]
IATĂ MECIURILE GALEI
1. MMA +91 kg – CATALIN ZMARANDESCU (Zmarandescu Fight Club) vs ADRIAN “ROMANIAN BEAR” STOITI (Kudokai Atlassib)
2. KB -81 kg – NICU DASCALU (DIPPONS BV) vs TOMMY “GUN” HUYS (Beast of The East NL)
3. KB -72.5 kg – MARIUS TITA (Tita Fight Club) vs CARDOS ANGHEL (KYO GYM SM)
4. KB -72.5 kg – MIODRAG “GENTELMAN” OLAR (Kudokai Atlassib) vs CATATIN DANAILA (ALCS)
5. KB -81 kg -BOGDAN STOICA (RESPECT GYM) vs SORIN RADU (ASHIHARA GAIESTI)
6. MMA -82kg- IOAN PASCU (RESPECT GYM) vs IULIAN STRUGARIU (ALCS)
7. KB +91 kg- EDUARD “THE DENTIST” LIMBOSEANU (KO Gym Ploiesti) vs TBA
8. KB 72.5 kg- SUCS “ICE MAN” BARNA (KYO GYM) vs TBA
9. -KB 70 kg- COSTEL PASCNICIUC (ALCS) vs Dani Corbean(Kudokai Atlassib Tm)

Ultima oră

Participă la discuție

6 Commentarii

  1. din cate am observat, kudokai da clasa la prostie. imbina sportul cu munca pe santier…;) cred ca s-a observat si la meciul Stoiti vs Zmarandescu. incearca sa-i imite pe olandezi… degeaba ca nu are talent. pacat pt Stoiti…

  2. Ofticatule.Kudokai va da clasa la ce vreti voi in Romania.Kudokai lupta in Olanda.Asa ca la pesti.
    Daca esti ofticat,hai la gala sa vezi cum ii invinge Kudokai pe ceilalti.
    Kudokai-Superpro Holland RULES.

  3. ba mergeti si va antrenati, lasati vrajeala asta cu santierul… ce vreti sa demonstrati cu spargerile alea si cu caratul de saci de ciment? Voi credeti ca o sa va aduca saci de ciment in ring?..:))) Mai bine ne demonstrati in ring cat sunteti de buni. Prin asta ne demonstrati ca sunteti muncitori, nu sportivi.
    Adrian Mihai nu stie cum sa se afirme, si aduce sportivi din Timisoara crescuti de alti… Pacat, Stoiti chiar este un luptator de valoare…