vointaClasarea celor de la Voinţa Sibiu pe primul loc în seria a VI-a a ligii a 3-a de fotbal nu îl lasă insensibil pe primarul Sibiului, Klaus Iohannis.

Edilul şef al urbei de pe Cibin a declarat joi că dacă cei de la Voinţa Sibiu vor continua să aibă rezultate notabile şi vor promova în liga a II-a de fotbal, municipalitatea va sprijinii în măsura posibilităţilor şi această grupare, aşa cum a făcut-o în trecut cu defuncta FC Sibiu. Prima măsură ar fi prelungirea contractului de cesiune a stadionului Municipal în favoarea aceste echipe. „Acel contract va fi cu siguranţă prelungit şi pentru următorul an” a punctat Iohannis. Edilul şef spune că dacă după ce va promova în liga 2, Voinţa va avea un parcurs bun, va face personal demersuri pe lângă oameni de afaceri să sprijine această grupare. „Un parcurs bun ar însemna clasarea să zicem în primele cinci echipe” a mai spus primarul Sibiului. Iohannis nu a exclus să reînceapă să meargă la meciurile de fotbal pe „Municipal”. „Este posibil să merg din nou să văd un meci de fotbal, dacă Voinţa va avea rezultate şi performanţe” a mai spus omul care administrează fosta Capitală Culturală Europeană din 2007.

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. nici vorba sa scrie pe tricourile sportivilor primaria.Cred ca primarul nu a fost nici la un meci,desi acum la sfarsit de sezon constata ca sunt pe primul loc.
    Felicitari baieti,tineti-o tot asa .sa va vedem in liga 2.Meritele le are si antrenorul,cu mult suflet.

  2. bai jeane esti un prostanac precum geoana.FOTBALUL e pt barbati si csu au sponsor solid nu au nevoie de primarie. vai d capu tau

  3. dar domnu’ primar,
    oare la baschet de ce nu mergeti? ca acolo sunt rezultate si se pot obtine si alte rezultate si mai bune cu putin sprinjin din partea Primariei, mai multe de atat acolo nu se mananca seminte si nu se iunjura, doar daca asta cautati…

    in rest numai de bine