aeroportConsiliul de Administraţie al Aeroportului Sibiu va micşora tarifele într-o şedinţă ce are loc săptămâna viitoare. Consiliul Judeţean a cerut în prealabil o astfel de modificare.

Pentru a contracara strategiile adoptate de aeroporturile din Timişoara, Cluj sau Tg Mureş, consiliul judeţean, cel care administrează aeroportul din Sibiu, a certut acestei instituţii să regândească tarifele actuale practicate la decolarea şi aterizarea curselor aeriene internaţionale, în special în cazul companiilor low-cost. „Am avut discuţii repetate cu conducerea aeroportului să amelioreze situaţia actualelor tarife şi să le aducă la un nivel care să atragă. Ştiu că la Sibiu sunt tarife mai mari decât pe alte aeroporturi din România şi trebuie să găsim o cale de mijloc pentru a rezolva această problemă” a spus Martin Bottesch, într-o conferinţă de presă avută loc miercuri după amiază.

Tarifele se micesc

Directorul aeroportului, Augustin Sava a explicat că aceste tarife vor fi regândite şi totul se va întâmpla săptămâna viitoare într-o şedinţă a Consiliului de administraţie. „Va avea loc o scădere a acestor tarife pentru a încuraja pasagerii să zboare de la Sibiu şi bineînţeles de a atrage companiile low-cost să vină să opereze zboruri de aici” a spus Sava. Acesta a mai declarat că la ora actuală se poartă discuţii concrete cu mai multe companii de zbor, printre care şi Wizz Air.

Ultima oră

Comentariul meu