ziua-portilor-deschisePrimăria şi Consiliul Local Mediaş în colaborare cu Consiliul Local al Tinerilor organizează în data de 5 decembrie „Ziua porţilor deschise“, ocazie cu care toţi cetăţenii municipiului Mediaş pot intra gratuit la cinematograf sau muzeu.

Programul la cinematograf este:Muzeul municipal vă invită sâmbătă la vizitarea celor trei expoziţii de tenografie, de fotografie „Biserici Săseşti fortificate“ şi cea permanentă de istorie.

10.00 – Tinker Bell şi Comoară pierdută

12.00 – Tinker Bell şi Comoară pierdută

14.00 – Hannah Montana

16.00 – Hannah Montana

18.00 – Fast & Furious

20.00 – Fast & Furious

„Prin acest eveniment şi nu numai vrem  să apropiem medieşenii de actul cultural, să punem în valoare şi să utilizăm instituţiile de cultură pe care le-am renovat în ultimii ani“  a declarat primarul Teodor Neamţu. „Consiliul Local al Tinerilor este partener în proiectul  Ziua Porţilor Deschise  pentru că ne dorim ca un număr cât mai mare de elevi să meargă la cinematograf, muzeu sau teatru în timpul liber.Ideea organizării unui astfel de eveniment a apărut datorită faptului că majoritatea colegilor mei după ce pleacă de la şcoală se duc direct acasă şi stau în faţa calculatorului.  Mulţi nu ştiu că noi avem în Mediaş un cinematograf modern, un muzeu unde poţi să afli lucruri despre istoria oraşului şi o sală de teatru pe scena căreia vin artişti renumiţi. De fapt noi tinerii  participăm la actul cultural doar în grupuri organizate de liceu sau şcoală şi aş vrea ca acest lucru să se schimbe“ a declarat primarul tinerilor, Razvan Ivan.

Ultima oră

Comentariul meu