lamborghinilamborglamborUna din cele două super maşini Lamborghini, primite de Poliţia Italiană ca donaţiede la constructorul de automobile pentru a urmări pe autostradă vitezomanii, a fost implicată luni seara într-un accident.

Maşina în valoare de peste 160.000 de euro avea doar un an şi era personalizată pentru poliţia italiană în culorile albastru alb. Cei doi poliţişti aflat în maşină au scăpat doar cu câteva zgârieturi. Potrivit dailymail.co.uk, care citează un purtător de cuvânt al poliţiei italiene, accidentul s-a produs după ce un motociclist a tăiat calea bolidului de 560 de cai putere, ieşind dintr-o benzinărie. Poliţistul de la volan a evitat impactul şi a intrat sub o altă maşină.

Poliţia italiană a început să folosească maşini de mare viteză de acum patru ani, tocmai pentru a-i prinde pe motocicliştii vitezomani care circulă pe autostradă cu peste 200 de km la oră. În dotarea poliţiştilor italieni s-au mai aflat şi autoturisme Ferrari şi Porche, dar în vară s-a renunţat la ele, din cauza costurilor foarte mari de întreţinere.

Ultima oră

Comentariul meu