_mg_7609_resizePrimarul Sibiului v-a purta luni după amiază discuţii cu Mircea Geoană, care l-a căutat deja ca să îi spună că îl vrea prim ministru dacă va ieşi preşedinte la alegerile de duminică.

Primarul Sibiului a spus luni dimineaţă într-o conferinţă de presă specială că priorităţile sale sunt în momentul de faţă criza politică şi criza economică şi pe urmă o reformă în administraţie. „Voi aduce în discuţie chestiunea de desfiinţare a prefecturilor. În această fază, discut cu preşedinţii partidelor. Vom avea de-a face cu un guvern politic. În ce priveşte persoanele, nu discutăm acum componenţa guvernului” a spus primarul Iohannis. Primarul Sibiului a mai spus că le va cere liderilor politici care îl vor ca premier al României să încheie cu el un protocol, după turul al doilea al prezidenţialelor, în cazul în care PSD-istul Mircea Geoană va ieşi preşedinte al României. „Este nevoie şi de protocoale cu mine”, a spus luni Iohahnnis înainte de a pleca spre Bucureşti pentru discuţii cu Mircea Geoană şi cu Crin Antonescu.

Băsescu l-a sunat pe „HERR”

Klaus Iohannis a mai spus luni la Sibiu că a fost sunat de preşedintele Traian Băsescu, care i-ar fi spus că vrea să poarte o discuţie cu el. Iohannis spune că luni va discuta telefonic cu Băsescu şi este posibilă şi o întrevedere luni sau marţi cu acesta. „Domnul preşedinte Traian Băsescu m-a contactat. O să discutăm la telefon dacă ne vedem cu Traian Băsescu. Nu cred că voi fi premier, dacă preşedintele Băsescu va triumfa în turul doi” a conchis Iohannis.

Crede că Geoană iese preşedinte

Primarul Sibiului a spus luni că este aproape sigur că Mircea Geoană va fi ales preşedinte şi el va ajunge premier.

VEZI FISIERUL VIDEO PENTRU DECLARAŢII COMPLETE ALE LUI IOHANNIS.

[kaltura-widget wid=”8kq6815hwy” width=”400″ height=”365″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Ultima oră

Comentariul meu