csuEchipa lui Darnell Clavon s-a impus dramatic după prelungiri în fieful celor de la Mobitelco. Roberson a fost omul meciului pentru universitari.

Însoțiți de o galerie extraordinară, echipa sibiană a făcut de departe cel mai bun meci din acest tur de campionat, chiar în fieful uneia din grupările cu care se va bate în mod cert pentru o clasare cât mai bună la finele sezonului regular. Sibiul a ținut tot timpul aproape de clujeni, grație unor evoluții bune în prima parte ale lui Haiduc și Johnson, iar apoi în ultimele două sferturi, dar și în prelungiri ale noului venit Roberson, americanul reușind să înscrie de șase ori de dincolo de linia de trei puncte. Meciul a avut nevoie de prelungiri, scorul după 4 sferturi fiind egal, 78-78. Sibienii lui Clavon s-au apărat bine și până la urmă au învins meritat cu 86-82, spre dezamăgirea clujenilor, care au aplaudat însă fair-play la final echipa învingătoare.

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. Ba ,,……ala unu…………..
    Imi cer scuze pentru gramatica.I-mi cer scuze ca avem pe aici si profi de romina.
    In ceea ce-l priveste pe V nu mai pot sa-l vad.
    Ce a facut la echipa? A luat doua campionate?………..Nu le-a luat el.Le-a luat valoorile care erau la echipa, care valoori l-a facut si pe el mare antrenor.
    L-a adus pe finusau la echipa sa strice ceea ce era bun…….De ce nu l-a lasat pe SASU?Nu putea sa
    faca ce vrea el cu cu banii veniti la echipa.

  2. Mai gigi,in primul rand se scrie DEE,sau simplu „D”.Dii se striga la magari!In al doilea rand,asta a spus si clujeanul :ca erau vreo 20 in galeria Sibiului!In al treilea rand mai lasati-l in pace pe Vulc,caci fara el suntem aproape O.Pe DEE il huiduiati pana acum,de Vulc n-aveti loc!”Roberson a fost magnific”Voi l-ati adus la echipa?Pacalicilor!Vedeti-va de treaba voastra gugustiucilor si lasati oamenii sa-si vada de treaba!Sa fim bucurosi ca mai avem o ECHIPA care se bate cu oricine si mai trebuie sa „se bata”si cu niste „atotstiutori”(bine zicea clujeanul) ca voi.Sa-ti fie rusine!

  3. Hello. Am fost acolo. A fost sublim.
    In cees ce priveste numarul sibienilor prezenti, sus ”la cucurigu” erau circa 30 persoane. Cu microbuzul
    au fost 16. In total, in sala, am fost circa 80 sibieni.
    In ceea ce priveste jocul propriuzis, vreau sa spun ca Roberson a fost magnific.
    Tactica lui DII a produs , in sfirsit , rezultatul scontat.
    Au fost citeva momente cind locul nu a mers, dar……….titul e bine cind se termina cu bine.
    MULTUMIM DII si intregii echipe.
    Ma bucur ca”bunicu Vulc” a stat linistit la locul lui, lasindu-l pe DII sa-si faca treaba, fara a mai da
    indicatii.
    Atmosfera a fost extraordinara.Publocul clujean a fost unul sportiv.

  4. Tu ai vazut alt meci?Haiduc a fost cel mai slab om de la Sibiu!Ce galerie a avut Sibiul??hahaha……20 de oameni!Sigur ai vazut meciul asta!Sau erai turmentat?Oricum,felicitari sibienilor care au invins meritat!Roberson(de unde l-ati mai gasit si pe asta despre care unii atotstiutori din renumita voastra galerie”al 6-lea jucator”ziceau ca-i batran)si Jhonson au fost senzationali.Poate ii luam la anu’ la Cluj ca tot ziceti ca n-aveti bani!