turn1
Foto: www.bild.de
turn3
Foto: www.bild.de
tunr2
Foto: www.bild.de

Fotografiile unui cuplu de tineri, care fac sex în turnul cu ceas al unei clădiri istorice din Sydney, Australia, fac înconjurul lumii.

Turiştii şi locuitorii din Sydney au putut urmări live partida fierbinte de amor, consumată în miezul zilei chiar sub uriaşul ceas din turnul situat pe una dintre cele mai circulate străzi ale oraşului.
Cei doi iubiţi trebuie să-şi fi dat seama că au o mare audienţă. Zeci de oameni s-au oprit să se uite la cei doi şi mulţi dintre ei au început să facă instantanee sau sa filmeze cu telefoanele mobile.

Identitatea celor doi a rămas necunoscută şi se presupune că ar fi studenţi care locuiesc într-unul din apartamentele studenţeşti din clădirea istorică.

Administratorul clădirii a declarat pentru presa australiană că nu îşi explică cum au ajuns cei doi pe acoperiş, pentru că acolo nu are acces decât staff-ul administrativ, atunci când sunt probleme cu ceasul, lucru care nu s-a mai întâmplat de mai multă vreme. „Cred că erau studenţi şi probabil au găsit această modalitate să sărbătorească sfârşitul examenelor, vineri” a declarat acesta.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu