_mg_9957Organizaţiile judeţene ale PSD, PNL, UDMR, PRM, PAS, Partida Rromilor şi Blocul Naţional al Revoluţionarilor au făcut o înţelegere la nivel local pentru a-i face campanie candidatului PSD, Mircea Geoană, a anunţat, joi, preşedintele social-democraţilor sibieni, deputatul Ioan Cindrea.


„Acordul încheiat este de o importanţă strategică pentru Sibiu. Vom face o campanie comună cu PNL, UDMR, PRM, Partidul Alianţei Socialiste şi Partida Rromilor. De asemenea, ni s-a alăturat şi Blocul Naţional al Revoluţionarilor”, a declarat preşedintele PSD Sibiu, deputatul Ioan Cindrea.  Pentru prima oară în istorie, PRM şi UDMR sunt de aceeaşi parte a baricadei.

În ceea ce-i priveşte pe romii din judeţ, dacă Partida Rromilor a ales să îl meargă cu Mircea Geoană, regele Florin Cioabă a anunţat că îl susţine în continuare pe Traian Băsescu. Filiala PSD, împreună cu noii aliaţi, şi-a propus ca în judeţul Sibiu să răstoarne rezultatul din primul tur de scrutin, când Traian Băsescu a fost lider cu cele mai multe voturi, 44 la sută – în judeţ.

„Obiectivul nostru este să obţinem jumătate plus unu din voturi, pentru Mircea Geoană. Sunt convins că în turul doi se va vota altfel la Sibiu”, a spus Cindrea, care a mai anunţat că vor avea loc întâlniri cu sindicatele reprezentative.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Va spun eu ce a facut acest Basescu de si i-a ridicat pe toti in cap… a adus Romania pe marginea prapastiei, a furat tot ce se mai putea fura in tara asta, a mintit si a manipulat poporul inca din 89 incoace (ca tot timpul a facut in asa fel incat a fost mereu la ciolan) – fiindca vedeti, el zice de comunistii din alte partide si grupurile de interese, dar la Anver cine a plecat ca si informator al securitatii inainte de revolutie? Basescu. Si cine apara interesele grupului vesel Udrea-Cocos- Ridzi- Videanu- Blaga, etc…? Basescu! Cine striga hotii e de fapt hotul cel mare. E neaparat nevoie sa scapam de le, uite d-aia se aliaza toti – nu ca vezi doamne o fi cine sttie ce victima nevinovata, atentie: nu este singur impotriva tuturor, nu va fie mila de un individ asa infect! Ajunge!!!! De aia!

  2. deja felul in care se formeaza aceasta coalitie a tuturor impotrva unui singur om ma pune pe ginduri. Ce a facut Base de si i-a ridicat pe toti in cap? Le deranjeaza interesele? Nu am de gind sa votez cum zice Johannis sau Crin. Ieri Crin era agent electoral pt. Geoana la iRtv??? Chiar asa s-a ajuns?