triheneaBiroul Electoral Judeţean Sibiu a respins joi toate cele cinci contestaţii depuse în ultimele două zile de PNL. Şi PSD şi PDL au avut parte de eşec în privinţa contestaţiilor depuse.

BEJ a respins joi contestaţia depusă marţi, de PNL împotriva prefectului Constantin Trihenea, ca nefiind de competenţa BEJ. PNL Sibiu l-au acuzat pe Constantin Trihenea de abuz în funcţie, prezentând ca dovadă înregistrarea unei emisiuni televizate, în care, prefectul a prezentat buletine de vot valabile fără ca acestea să aibă pee le inscriptionat textul SPECIMEN.

S-au respins şi contestaţiile PSD şi PDL

Biroul Electoral Judeţean Sibiu a respins tot joi alte patru contestaţii, din care două au fost semnate de PSD, iar una de PDL. În contestaţiile PSD, respectiv PDL, se cerea revocarea unor preşedinţi de secţii de votare, pentru că ar fi membrii ai unor partide politice. BEJ a considerat neîntemeiată şi sesizarea făcută de primarul comunei Laslea, Ioan Onea, care a reclamat după un an, un presupus comportament necorespunzător de anul trecut, al unui membru al unei secţii de votare din comună.

Ultima oră

Comentariul meu