gaz1Doi sibieni, soţ şi soţie, au ajuns de dimineaţă la Urgenţa Spitalului Judeţean cu arsuri şi fracturi din cauza exploziei aragazului din apartament.

Explozia s-a produs joi dimineaţă în jurul orei 7.20, când cei doi se pregăteau să plece la serviciu. Când femeia a vrut să aprindă plita aragazului, s-a produs deflagraţia. Fiul celor doi nu a păţit nimic pentru că era în camera lui.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean Sibiu, Raluca Puşcă, la urgenţă au ajuns două victime în urma exploziei. Femeia în vârstă de 40 de ani are o arsură termică de gradele I şi II, pe 15-20% din suprafaţa corporală, pe faţă, gât, spate şi mâini. „Pacienta a primit îngrijiri medicale, starea sa este stabilă, acesta va rămâne sub supraveghere medicala şi tratament de specialitate în cadrul Secţiei Clinice Chirurgie Plastică. Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, a suferit o fractură de rotulă stângă, acesta va necesita intervenţie chirurgicală şi va rămâne internat în cadrul Secţiei Clinice Ortopedie” a declarat Raluca Puşcă.

În urma exploziei, un perete de rigips din apartament a fost spart.


Ultima oră

Comentariul meu