foto de la filmările din platou - www.topgear.com
Foto de la filmările din platou - www.topgear.com

Primul episod al seriei 14 a celebrei emisiuni Top Gear se va difuza pe BBC, duminică seară de la ora 21.

Din show-ul din această seară fac parte şi filmările de pe Tranfăgărăşan, de la sfârşitul lunii septembrie, când echipa Top Gear.

Clarkson a filmat într-un Aston Martin DBS Volante, Hammond într-un Ferrari California şi James, într-un Lamborghini Gallardo Spider. În episodul din această seară, englezii pornesc un periplu prin România, de la Mamaia la Bucureşti unde filmează în tunelurile de sub Casa Poporului şi în final cei trei ajung pe Transfăgărăşan.

La final, Clarkson l-a descris ca „cel mai bun drum pe care am condus vreodata”. Hammond a remarcat că „pilotul de pe elicopter care ne-a ţinut echipa de filmare în aer a fost incredibil – am şi eu licenţă de pilot, dar mie îmi place să zbor cu elicopterul deasupra liniilor de telegraf”. Iar James May, cel mai liniştit dintre cei trei, a rămas cu gândul la Dacia Sandero, maşina pe care a apreciat-o în multe ştiri de-a lungul emisiunii şi care, aici în Romania, s-a constituit într-un episod extrem de interesant din viaţa lui.

Top Gear raportează ca audienţă 1 miliard de telespectatori, fiind a doua cea mai urmărită emisiune din lume, după „Oprah”.

Mai multe despre filmările Top Gear in România citiţi pe www.topgear.ro

Ultima oră

Comentariul meu