centru sibiuComercianţii trebuie să obţină un aviz din partea municipalităţii, şi să achite taxa de ocupare a domeniului public – 1 leu/metru pătrat/zi pentru persoane fizice sau 2 lei/metru pătrat/zi pentru persoane juridice.

Ca în fiecare an în perioada sărbătorilor de iarnă, municipalitatea a luat toate măsurile pentru a oferi sibienilor un oraş frumos decorat în spiritul acestor sărbători. Echipele de lucru montează în prezent iluminatul festiv şi amenajează Târgul de Crăciun şi scena pe care vor evolua artiştii. Pe lângă spaţiile de vânzare a produselor de sezon oferite de organizatorii Târgului de Crăciun, comercianţii pot opta pentru vânzarea acestui tip de produse şi în alte locaţii situate pe domeniul public: în faţa Magazinul Dumbrava şi în zonele de cartiere.

Pentru aceasta comercianţii trebuie să obţină un aviz din partea municipalităţii, eliberat de Serviciul de Administrare a Domeniului Public şi Privat şi să achite taxa de ocupare a domeniului public – 1 leu/metru pătrat/zi pentru persoane fizice sau 2 lei/metru pătrat/zi pentru persoane juridice.

Bani frumoşi din taxe

În anul 2009, până în prezent, Serviciul de Administrare a Domeniului Public şi Privat a încasat suma totală de 168.050 lei din taxa pentru ocuparea domeniului public. În plus, în urma amplasării în oraş a terase sezoniere, Serviciul public amintit a încasat suma de 577.694 lei. De la începutul anului şi până în prezent au fost eliberate 148 de avize pentru organizarea de evenimente în spaţiile publice din Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu