01O fetiţă de 12 ani din Chirpăr a suferit mai multe rupturi vaginale după ce vecinul ei, în vârstă de 17 ani a violat-o ca un animal.

Cazul a ieşit la iveală luni, când unchiul fetei s-a prezentat cu ea la urgenţa Spitalului de Pediatrie Sibiu. Bărbatul a observat dimineaţă că aşternutul şi lenjeria fetei sunt pline se sânge şi a dus-o repede la dispensarul din Chirpăr. Medicul de aici şi-a dat imediat seama că este vorba de un viol şi l-a trimis mai departe la Sibiu, pentru că fata trebuia operată.

Copila i-a povestit unchiului şi apoi poliţiştilor că fiind în vizită la vecinii ei, băiatul cel mare, Viorel a siluit-o.

Luat la întrebări, tânărul nu a recunoscut violul, susţinând că fata a fost de acord sa se culce cu el şi în camera în care s-a consumat actul sexual mai erau şi cei trei fraţi mai mici şi sora de 15 ani, care dormeau.

Anchetatorii cred însă mai degrabă varianta fetei, pentru că la rupturile provocate, singurele urme ale unui posibil viol, era imposibil ca fata să nu fi ţipat de durere.

Deocamdată, tânărul a primit miercuri un mandat de arestare pentru 19 zile, iar ancheta continuă. Fata, care a fost operată la Clinica de Obstetrică Ginecologie unde i s-au suturat rupturile vulvovaginale şi este în stare bună, urmînd a fi externată la sfârşitul săptămânii.

UPDATE: Curtea de Apel Alba Iulia va judeca recursul delcarat împotriva arestării de către avocatul tânărului.[nggallery id=425]

Ultima oră

Comentariul meu