barbaraO altă sibiancă a uimit Germania prin talentul său, la acelaşi concurs de la RTL – Das Super Talent, la care în urmă cu două săptămâni, fosta elevă a Liceului de Artă, Petruţa Dorca a înlăcrimat publicul cu naiul ei.

La 17 ani, Barbara Colceriu, născută şi ea în Sibiu şi crescută de o mătuşă în Germania, a reuşit să impresioneze juriul concursului Das Super Talent. Deşi , adolescenta româncă a demonstrat că are puterea să zâmbească şi o voce atât de puternică încât să impresioneze o sală plină de oameni.

Barbara, care suferă de o boală care o împiedică să crească, a ales să cânte melodia „Mercy”, a lui Duffy. După ce o sală întreagă a aplaudat-o în picioare, Dieter Bohlen, fostul component al trupei Modern Talking, s-a lăsat mai greu impresionat. „Cred că ai cântat foarte bine acest cântec al lui Duffy, dar nu ştiu dacă ai putea cânta altceva la fel de bine” i-a spus muzicianul.

Românca a zâmbit şi i-a spus că poate oricând să cânte şi altceva, la fel de bine, ceea ce Aşa a şi făcut! Optimismul şi talentul ei i-a convins pe toţi că merită să treacă la următoarea etapă a concursului. Visul cel mai mare al Barbarei este să devină cântăreaţă sau actriţă.

VEZI AICI MATERIALUL DESPRE BARBARA PE RTL.

Ultima oră

Comentariul meu