basescubasescu roSite-ul de campanie al preşedintelul Traian Băsescu, băsescu.ro are o replică identică la traianbăsescu.ro, doar că mesajele sunt o băşcălie la adresa preşedintelui.

Toate mesajele electorale  pe www.traianbăsescu.ro au fost înlocuite cu slogane anti Băsescu. „Văd o Românie în care să am mai multă putere. Ca preşedinte n-am făcut nimic. Daţi-mi Guvernul, Parlamentul şi Justiţia şi voi face tot ce vreau! Văd un Guvern mai suplu şi mai blond. Văd un Parlament atât de mic, încât Emil Boc să se simtă mare.
Văd Românie în care Justiţia să dea sentinţele la începutul şi nu la finalul proceselor. Prea mult timp pierd oamenii prin tribunale, în timp ce restaurantele amicilor mei dau faliment.
Văd o Românie cu o singură televiziune şi un singur ziar. Am spus acum ceva ani că am să le scot oamenilor din cap „cucul cu autostrăzile”. Şi am reuşit! A venit vremea să le scot din cap şi „cucul cu democraţia”. Am spus că România este muribundă. Iar o ţară bolnavă se vindecă doar cu o dictatură sănătoasă.
Văd o Românie în care toţi găozarii şi toate păsăricile să aibă mai mult bun simţ când vorbesc cu mine. Am făcut atâtea pentru acest popor nerecunoscător. Merit o statuie. Şi dacă voi fi preşedinte, mi-o voi construi singur!
Văd o Românie cu măcar 300.000 de şomeri. Pe timp de criză, cineva trebuie să fie sacrificat. Şi n-am de gând ca această criză să fie plătită din buzunarul meu sau al altor oameni cinstiţi ca Adriean Videanu, Radu Berceanu sau Elena Udrea” sunt mesajele principale de pe site.

De asemenea toate fotografiile şi filmuletele postate pe site-ul traianbasescu.ro fac băşcălie de preşedintele în exerciţiu, candidat pentru un nou mandat de 5 ani la Cotroceni.

Domeniul traianbasescu.ro a fost înregistrat inainte de referendumul pentru suspendarea preşedintelui, pe 24 aprilie 2007, identitatea deţinătorului fiind privată.

Tu ce crezi despre asta? Este o diversiune electorală? Comentează pe Ora de Sibiu!

Ultima oră

Comentariul meu