foto mainSibienii au avut emoții pe final de meci în fața unei echipe mureșene care nu a putut emite pretenții în Sala Transilvania. CSU a învins Mureșul cu 78-72. Clavon admite că Sibiul s-ar putea despărți de câțiva jucători printre care și Summers.

Întorși după un succes în fața celor de la Dinamo, universitarii au venit în fața propriilor fani și cu gândul de a face spectacol în fața propriilor fani. Cu Smith din nou motor al grupării pregătite de Darnell Clavon, Sibiul nu a jucat deloc rău. ”Dee” l-a simțit nesigur în joc pe Calotă și l-a schimbat pe acesta cu tânărul Haiduc. Jucătorul adus în această vară nu a dezamăgit deloc și a evoluat excelent, dovedind că aducerea lui la Sibiu, este clar un câștig. Sibiul conducea după 10 minute cu 25-13, iar diferența a crescut în favoarea lui CSU, până la pauza mare, când sibienii au intrat la vestiare cu un avantaj de 20 de puncte, scor 49-29. În partea a doua Johnson și coechipierii au lăsat-o mai moale, iar mureșenii au început să recupereze pe tabelă. Cu 10 minute înainte de finele partidei, scorul era de 64-53 pentru CSU, iar diferența s-a redus la 2 puncte în minutul 35, când scorul a fost 68-66 pentru Sibiu. Sala s-a încălzit și spectatorii au urmărit finalul de meci în picioare. Până la final, oaspeții nu au mai reușit decât să spele evoluția mai slabă din primele 20 de minute, echipa pregătită de Clavon învingând, just, după cum au stat lucrurile pe teren per ansamblul întregii partide.

[nggallery id=422]

Frig în sală

Surpriza neplăcută a serii a venit chiar din partea locației unde Sibiul dispută meciurile de acasă. Sala Transilvania a fost un adevărat congelator pentru spectatori, aerotermele rămânând oprite, iar temperatura din interior fiind de doar câteva grade peste zero. Americanii lui CSU au simțit din plin efectul, Smith apelând la o pereche de colanți pentru a face față frigului.

Ciulun s-a înjurat cu un spectator

Arbitrul Ciulin a avut un schimb neortodox de replici cu un spectator care l-a tot tachinat și înjurat în clipele în care meciul era întrerupt, pentru că un jucător mureșean și-a rupt mâna și a fost scos cu targa de pe teren. Ciulin l-a înjurat dur pe spectator de față cu medicii care acordau primul ajutor baschetbalistului mureșean.

Calotă nervos

Baschetbalistul Octavian Calotă a fost extrem de nervos în prima parte a meciului. ”Kevin” a lovit cu piciorul un PET gol de apă și a ignorat cu bună știință indicațiile pe care Clavon le-a dat jucătorilor la primele time-out-uri. Până la urmă jucătorul sibian s-a calmat și a fost reintrodus în teren spre finele partidei de tehnicianul lui CSU Sibiu.

CSU:
Smith 21, Johnson 15, Brown 4, Roland 18, Calotă 2, Haiduc 18.

Mureșul:

Sheard 16, Vajda 4, Tomic 14, Pouciukonis 10, Peciukas 18, Vlaicu 4, Masiulis 16.

DECLARATII:

Darnell Clavon – antrenor CSU:

„Am jucat bine în primul și al doilea sfert, dar după pauza mare ne-am relaxat. E vorba și de mentalitate. Haiduc a jucat bine trei sferturi și ceva, dar pe final nu a făcut deloc un joc bun. Summers nu a evoluat pentru că sunt mai multe probleme de rezolvat. Este posibil ca mai mulți jucători să dispară din lot, dar totul depinde de bani”

URMARITI INREGISTRAREA VIDEO PENTRU DECLARATII COMPLETE

[kaltura-widget wid=”auu00mh3j4″ width=”400″ height=”365″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. cine dracu la invatat pe reporterul ala limba engleza??habar nu are sa vorbeasca limba engleza.ascultati inregistrarea.varza.varza.varza.vai de mama ta reporterule.este de rahat.ce cauti tu la conferintele de presa bai??”she” spune la „he”.adica la el spune ea.esti paralel.cine dracu te-a angajat??si cine naiba te-a invatat pe tine engleza??cred ca de la televizor ai invatat.