peluzasudsibiuOdată cu fotbalul sibian pe Municipal învie şi galeria suporterilor. Vineri, la meciul CSU Voinţa Sibiu – Marmaţia Sighetu Marmaţiei sunt aşteptaţi toţi suporterii Voinţei şi ai fotbalului sibian în general.

Denumită Peluza Sud Sibiu, după locul în care stau suporterii, galeria îşi propune să adune cât mai  mulţi suporteri. Printr-un mass message care circulă pe Internet, liderii Peluzei Sud Sibiu fac apel către toate facţiunile şi suporterii care susţin echipa CSU Voinţa Sibiu, să fie vineri la ora 13 în Piaţa Mare de unde se va pleca către Stadion, unde toţi suporterii din Peluza Sud au intrare gratuită. Galeria Voinţei se anunţă la fiecare meci din ce în ce mai mare, iar din etapa următoare, suporterii vor merge să-şi susţină echipa şi în deplasare.

„Din fericire, la fiecare meci numarul suporterilor creşte. La ultimul meci am fost în Peluză 60 de persoane dar suntem siguri că de la meciul de vineri vom fi din ce în ce mai mulţi. Deocamdată suntem 2 brigăzi în peluza unde vom activa incepand de vineri, Ultra Sound, care are 11 membri şi Commora, care are până în momentul de faţă 75 de membri dar numarul lor creşte de la zi la zi. Vom merge în deplasari chiar din etapa următoare. Suntem dispuşi să mergem să încurajam echipa pe cât de mult posibil şi să fim alături de ei la fiecare meci, indiferent că este acasă, ori în deplasare. Am avut discuţii şi cu conducerea clubului, care ne-a asigurat de tot sprijinul posibil. Fondurile ni le asigurăm deocamdată din cotizaţiile membrilor, dar odată cu înfinţarea Asociaţiei Peluza Sud Sibiu sperăm să obţinem sponsorizări de la cei care doresc să ne ajute să susţinem echipa Sibiului într-un mod cât mai frumos posibil” a declarat pentru Ora de Sibiu, unul dintre liderii Peluza Sud Sibiu,  Dănuţ Florian Sanda.[nggallery id=420]

Ultima oră

Participă la discuție

6 Commentarii

  1. oooooooooo ! sibiu e viata meaaaaa ! 2-3 si ! ooooooooooo,sibiu e viata mea! ooooooo,sibiu e viata mea ! Forza Sibiu ! Divizia B ! Divizia B !

  2. adunatura de cocalari, sper sa nu veniti si pe la meciurile de baschet pt. ca s-ar strica atmosfera si ar semana prea mult cu cea de pe stadioane :d