sensuri unice

  1. Pe mai multe străzi din zona Calea Dumbrăvii – Calea Cisnădiei se va circula în sens unic din luna noiembrie în timp ce în zona Magheru, Gheroghe Lazăr şi Filarmonicii, sensurile unice revin la normal.
  2. Din 3 noiembrie se instituie sensuri unice  pe străzile Aron Pumnul (dinspre Calea Cisnădiei înspre Calea Dumbrăvii), Putnei (dinspre Calea Dumbrăvii spre Arieşului) şi Bacovia (dinspre strada Arieşului spre Calea Dumbrăvii.)

În zona străzilor Filarmonicii, Gheorghe Lazăr, General Magheru şi Pompei Onofrei se revine la normal cu direcţia sensurilor unice, odată cu finalizarea lucrărilor de pe Filarmonicii. Din data de 7 noiembrie, pe strada Filarmonicii se va circula dinspre strada Pompei Onofrei spre General Magheru, pe strada Gheorghe Lazăr se va circula dinspre strada General Magheru spre Bulevardul Corneliu Copus, iar  pe strada General Magheru se va circula dinspre strada Filarmonicii spre strada Constituţiei.

215 noi locuri de parcare

Primăria a anunţat că pe strada Berăriei vor fi trasate 30 de locuri de parcare laterale din Piaţa Revoluţiei până în Bulevardul Corneliu Coposu, în timp ce pe strada Gimnasticii vor fi marcate 56 de locuri de parcare laterale, pe partea cu casele.

Şi pe strada Izvorului vor fi marcate 129 de locuri de parcare. Pe partea cu spitalul se va parca lateral iar pe partea opusă a străzii parcarea se va face oblic faţă de bordură. În crearea locurilor de parcare se va avea în vedere degajarea intersecţiei cu intrarea la Spitalul de Urgenţe pentru a permite astfel accesul rapid al ambulanţelor.

Ultima oră

Comentariul meu