p1080375Concertul de iarnă al Andrei va deschide în 28 noiembrie de la ora 19, a treia ediţie a Târgului de Crăciun, desfăşurat în Piaţa Mare. Nu va lipsi nici anul acesta patinoarul de lîngă Turnul Sfatului.

Organizatorii au dezvăluit deja câteva dintre evenimentele care vor avea loc în cadrul Târgului.  În 4 decembrie programul artistic va fi legat de Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi.  În data de 5 decembrie 2009 va avea loc Festivalul de Datini si Obiceiuri organizat de Muzeul ASTRA, iar în data de 6 decembrie 2009 copiii vor fi invitaţi să urmărească un spectacol cu magicianul Marian Râlea. Din programul evenimentului nu lipsesc nici concertele în datele de 13, 18, 20 şi 22 decembrie când sibienii vor putea reasculta colindele cântate de  Paula Seling, Acapella, Ducu Berţi şi Florin Săsărman şi  Asociaţia Corală “Sanctus Pro Deo”.


Serbări pe scena din Piaţa Mare

Mail multe coruri s-au înscris deja să concerteze pe scena Târgului de Crăciun, dar scena este deschisă şi altora, care se pot înscrie pe  www.targuldecraciun.ro. Şcolilor şi grădiniţelelor le stă la dispoziţie aceeaşi pagină web pentru a se înscrie gratuit să susţină un mic concert sau chiar o serbare.

Lucrările de amenajare a Târgului vor începe în prima parte a lunii noiembrie, cele 70 de căsuţe din lemn destinate comercializării de produse specifice perioadei sărbătorilor de iarnă fiind deja în mare parte închiriate.Cea de a treia ediţie a Târgului de Crăciun Sibiu este organizată de Primărie împreună cu Fundaţia Austria Pro Romania şi cu sprijinul Ambasadei Austriei.

Ultima oră

Comentariul meu