• buletineDeşi are un deficit de cinci oameni, în ruma blocarii posturilor în sistemul bugetar,  Serviciul de Evidenţă a Persoanelor din cadrul Primăriei Sibiu funcşionează până la alegeri după un program prelungit.

Persoanele domiciliate în Sibiu şi comunele Cristian, Gura Râului, Marpod, Poplaca, Răşinari, Roşia, Slimnic, Şura Mare, Şelimbăr şi Vurpăr se pot prezenta la ghişeu pentru eliberarea cărţii de identitate şi a cărţii de identitate provizorii ca urmare a pierderii, expirării, furtului sau deteriorării după următorul program:

Luni şi miercuri:

  • orele 8.00 – 13.00 şi 14.00 – 18.30, preluări şi înmânări acte
  • orele 18.30 – 20.00, doar înmânări acte de identitate

Marţi, joi, vineri şi sâmbătă:

  • orele 8.00 – 13.00 şi 14.00 – 16.30, preluări şi înmânări de acte
  • 16.30 – 20.00, doar înmânări de acte

Program special inainte de scrutinuri

Funcţionarii vor deservi cetăţenii atât sâmbătă 21 noiembrie cât şi peste două săptămâni în 5 decembrie, între orele 8 – 20,  pentru eliberări cât şi pentru depuneri de acte, iar în zilele de 22 noiembrie şi 6 decembrie, ghişeul Serviciul de Evidenţă a Persoanelor Sibiu este deschis între orele 8 – 21, fără întrerupere, doar pentru eliberarea cărţilor de identitate persoanelor care au depus acte în săptămânile premergătoare.

Pentru a se asigura exercitarea dreptului la vot, înainte de alegeri sunt scurtate termenele de eliberare a actului de identitate, în sensul că toate cererile înregistrate în săptămâna premergătoare zilei de 22 noiembrie, respectiv 6 decembrie  vor fi soluţionate.

Contravaloarea actelor de identitate se poate achita, în zilele lucrătoare, la casieriile Primăriei Municipiului Sibiu sau la orice oficiu poştal, iar în ziua de sâmbătă, 21 noiembrie, respectiv 5 decembrie doar la oficiul poştal nr. 1 din Sibiu, strada Mitropoliei nr. 14, între orele 8 – 13.00.

Ultima oră

Comentariul meu