poza adrian bibu si bokor emanuelSibienii Adrian Bibu şi Emanuel Bokor s-au clasat pe primele poziţii la categoriile de concurs la care au participat la evenimentul avut loc la Cluj Napoca.

Sportivii  sibieni s-au întors cu medalii  de la  Cupa  Romaniei la  Taekwon-do (copii, junior, seniori). Concursul s-a   desfasurat la  Cluj Napoca  si a reusit sa  stranga  un numar  de  210  sportivi din tara  si din Republica Moldova. Clubul  Sportiv Puma Sibiu   a fost prezent la competitie cu un numar de  10 sportivi, indrumati de   antrenorii Ciprian Banea ( 4 DAN) si Alin Lazurca (3 DAN). La proba de lupta  categoria 80 kilograme seniori, sportivul  Adrian Bibu a obtinut un  binemeritat  loc I in urma unei finale  aprig  disputata cu  reprezentantul   Republicii Moldova, iar la proba de lupta categoria +80kg seniori, sportivul de doar 19 ani Emanuel Bokor a obtinut titlul acestei categori, invingand sportivi cu  experienta.

Juniorii şi ei pe podium
Rezultate bune au obtinut si juniorii mici ai echipei: Nita Ionut, Stolnicu Remus, Dobrin Daniel, Dancu Marius, Robitu Bogdan, care la proba de tull echipe au obtinut locul III. La fete la categoria lupta copii,  Frandes Maria a obtinut locul II la lupta si locul 1 la tull. Senioarea Susan Cristina a suferit o grava accidentare la piciorul drept ceea ce nu i-a permis sa termine probele de concurs.  La proba de lupta echipe seniorii Banea Ciprian, Lazurca Alin, Bibu Adrian si Bokor Emanuel au obtinut locul III.

A T E N T I E !

In  perioada 27-28 FEBRUARIE 2010  Sibiul va gazdui Campionatul National de TAEKWON-DO unde sportivi sibieni isi propun sa obtina rezultate la fel de bune ca si pana acum.

Ultima oră

Comentariul meu