presacaHoltei la 53 de ani, un bărbat din Presaca s-a ales cu nasul rupt de un vecin gelos, pentru că i-a vizitat soţia când nu era acasă.

Medicii i-au reaşezat nasul lui Liviu David luni dimineaţa, iar bărbatul este decis să depună o plângere penală împotriva agresorului său,  vecinul de peste drum, Liviu Berca în vârstă de 27 de ani.

Puţin băut, Berca şi-a amintit sâmbătă seara, în timp ce se cinstea chiar cu vecinul lui, că soţia i s-a plâns că nu mai scapă de Liviu David, care o vizitează când el nu este acasă. „A venit la mine când eram singură şi i-am spus la bărbat, că numă lasă în pace. Doar nu era să-i spună apoi altcineva că vine vecinul pe la mine” spune Adriana Berca, în vârstă de 24 de ani,  mamă a doi copii şi mobilul nasului spart.

Victima agresiunii, Liviu David susţine că s-a trezit cu vecinul său peste el în casă, atacându-l fără niciun motiv şi acuzându-l că vorbeşte cu nevasta lui. „Era gelos, dar nu avea de ce. Doar eu i-am ajutat întotdeauna” spune bărbatul care va avea de purtat o vreme bandajul pe nas.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu