p1040005 Spectatorii au venit in numar mare in tribunele stadionului de rugby din Valea Aurie, sa vada la lucru liderul Campionatului National de Juniori seria Transilvania si totodata viitorul rugbyului sibian- CSS Soimii Sibiu.
Echipa sibiana, lipsita de 4 titulari printre care si un jucator aflat in vederea selectionerilor echipei nationale de juniori (Barculet) s-a inclinat in ultimul minut al meciului in fata CSM Baia Mare. Din pacate, curajul si ambitia tinerilor sibieni nu au fost suficiente pentru a mentine rezultatul pozitiv pana la finalul meciului. Rezultat final 10-13. Pentru sibieni au jucat: Merintean Manta, Paul, Achim, Muntean, Neamtu, Avram, Belea, Stefanel, Lodea, Petrescu, Poplacean, Cocosila, Ungureanu, Sontrop, Popa, Macrea, Muntean Cipran, Bobolot si Mihu. In ciuda infrangerii, CSS Soimii Sibiu ramane liderul grupei sale, datorita celor doua victorii cu punct bonus ofensiv obtinute la Cugir si Arad. In pauza dintre meciul juniorilor si al seniorilor, fostele glorii ale rugbyului sibian au organizat un meci. Unii dintre veteranii prezenti pe teren au fost sutinatorii propriilor copii, jucatori ai echipelor de juniori sau seniori.
[nggallery id=416]

DECLARAŢII:
Florin Troanca, antrenor CSS Soimii Sibiu:

” In ciuda faptului ca ramanem pe primul loc in clasament, e pacat ca nu am reusit sa ne impunem, sa ne conservam avansul luat in primele doua etape. Sunt totusi juniori, jucatori in formare, iar principalul nostru rol este de a-i pregati pentru viitor.”

Calin Fugigi, antrenor CSS Soimii Sibiu:

„Baietii nu au reusit sa-si impuna jocul, acceptand jocul baimarenilor. Cateva greseli personale au permis baimarenilor sa reintre in joc si sa castige la final. Desi jucatorii nostri au dorit aceasta victorie, adversarii au stiut sa speculeze greselile noastre.”

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. bine baietii lasa ca nui nimik o sa castigatii alta data is eu arnold fost coleg al vostru de rugby ve salut pe toti