p1040022Seniori de la CSM Sibiu au făcut spectacol şi au umilit cu 39-0 pe cei de la CSU Alba Iulia, în etapa a treia a Cupei Romaniei, seria Vest.

Meciul din Cupa Romaniei seria Vest dintre CSM Sibiu si CSU Alba Iulia avea un aer de derby local. Aerul de derby a fost repede destramat de jocul barbatesc si incisiv al sibienilor. Sibienii si-au impus jocul inca de la inceputul meciului si au continuat pe aceeasi linie pana la sfarsit, reusind sa inscrie 7 eseuri prin Mitocaru, Raulea, Giurgiu si Troanca, doua dintre ele fiind transformate de Claudiu Arion. Echipa sibiana: Dragomir, Bors, Tint, Enacica, Banciu, Troanca, Platon, Ungureanu, Claudiu Arion, Amarie, Mitocaru, Nedelcu, Raulea, Giurgiu si Ioan Arion; Reserve: Padureanu, Vingarzan, Minduc, Hornet, Mora, Schuller. Scor final: CSM Sibiu-CSU Alba Iulia 39-0. Sibienii ocupa in acest moment pozitia a doua a clasamentului, la doar un punct in urma echipei Arsenal BL Targoviste.
[nggallery id=417]
DECLARATII:
Ionel Dumitru, delegat CSM Sibiu:

„A fost de departe cel mai frumos meci al acestei tinere echipe. Va trebui sa confirmam aceasta progresie in joc printr-o prestatie de aceeasi calitate, saptamana viitoare pe terenul liderului. „

Calin Fugigi, antrenor CSM Sibiu:

” De la meci la meci reusim sa ne ridicam nivelul de joc. Saptamana aceasta am observat o evolutie in fazele fixe, in margine si gramada. In aceste momente am reusit sa recuperam mai multe baloane pe repunerile adversarilor fara a pierde vreunul.Iar cand inaintasii castiga baloane „curate”, linia de treisferturi profita din plin.”

Ultima oră

Comentariul meu