moasteMoaştele vor fi expuse la biserica parohială de pe Calea Poplăcii, sâmbătă după amiază şi duminică.

Moaştele ajung în Sibiu sâmbătă la ora 17:45 când vor fi aduse  la Parohia Calea Poplăcii. Sfiintele Moaste vor sta până luni fiind puse la închinare şi pentru duminică, atunci când va avea loc marele eveniment al Sfinţirii Biserici cu Hramul Sfântului Ioan Botezătorul. Sfintele moaste vor fi duse duminică ora 18 de catre preoţi, credincioşi, oficialităţi clericale, politice impreuna cu militari de la Unitate Militara de pe Calea Poplacii in procesiune pana la Catedrala Mitropolitană. Duminica va avea loc sfintirea biserici in cadrul Sfintei Liturghii de către Înalt Prea Sfinţitul Dr. Laurenţiu Streza.

Ultima oră

Participă la discuție

6 Commentarii

  1. Nu stiu ce fel de religie aveti, mai fratilor, dar Biblia n-ati citit-o. Ia uitati-va la: Exodul 13:19-22;
    Fapte 19:12; Iuda1:9; Efeseni 6:18; Psalm 67:36; Coloseni 1:3-4; 2Petru 1:21 etc.

  2. OAMENI BUNI – TREZITI-VA !!!!!!!!!!, CREDINTA ESTE IN NOI!!!!!, NU VA MAI LASATI PACALITI DE „PUPATUL OASELOR SI FOSILELOR, IN PLINA GRIPA PORCINA””, PIERDETI TIMP SI BANI PE CARE II PUTEM DARUI UNOR COPII FARA SPERANTA, haideti sa ne ajutam aproapele, pentru ca asa scrie biblia, am ajuns sa ne dezgropam mortii , sau chiar sa-i importam pentru a ne dovedii credinta???, in loc sa munciti mai bine va tarati in genunchi nopti in sir lingand un les , poate poate vi se intampla o minune, NUU romanilor va dezamagesc!!!! , singura minune o au preotii cand va numara voua si ultimii bani, PENTRU A-SI PLATII IMPORTURILE DE CADAVRE, BOTEZATE DE EI. AS FI CURIOASA CE S-AR INTAMPLA DACA ATI MERGE TOTI SI NU ATI DA NICI UN BAN , CATE LESURI AR MAI AFISA,. CHIAR NU VA PRINDETI CA ESTE O AFACERE? DACA NU MA CREDETI VA ROG SA MA TESTATI… NU MAI DATI BANI LA BISERICA!!!! SI VETI VEDEA INTR-ADEVAR O “ MINUNE”
    Cand ati auzit voi ca biserica a facut vreo donatie la vreo casa de copii ?, a ajutat cumva vreun copil bolnav de leucemie?, AAA era sa uit, daca traim prea mult se pierde ” CLIENTELA’ sau la vreun azil de batrani? Cate implicatii sociale are biserica ortodoxa ???, Cate spitale au dotat sau au renovat???, Va spun eu nimic din toate astea !!!, Dar oare nu ne putem ruga si in casa?, Apropo …sunt cica si eu ortodoxa, numai ca prefer sa-mi spun rugaciunile seara in liniste si nu imi fac 50 de cruci pe strada pe langa fiecare „PALAT’ numita biserica de unii, facuta din banii naivilor si a puterii electorale. numai ca de acolo vin bani pe cand daca faci o casa pentru o familie cu 5 copii care dorm pe PAMANT NU E RENTABIL NU????????

  3. Rusina sa le fie preotilor care cultiva aceste practici pagane de venerare a unor oase de oameni morti!!! Chiar nu va e rusine si frica de Dumnezeu?! De ce pangariti crestinismul cu astfel de practici?! De ce nu spuneti crestinilor ca religia asta e bazata pe iubire fata de Dumnezeu si aproapele nostru si nu pe venerarea unor relicve!! RUSINE!!