griloImpresarul jucatorului brazilian a anunţat clubul că Edson Grilo nu se va întoarce cel puţin pentru moment la Gaz Metan Mediaş.

Dorinţa oficialilor şi mai ales a antrenorului Cristi Pustai de a îl vedea din nou în tricoul Mediaşului pe fundaşul care a fost titular de bază în sezonul trecut, pare să fie sortită eşecului. După ce Grilo a dat semne că revine la sentimente mai bune faţă de Gaz Metan şi se va întoarce la Mediaş, lucrurile s-au complicat din nou în aceste zile, când se preconiza întoarcerea sud americanului la gruparea sibiană din liga 1. „Din păcate impresarul lui ne-a spus că Grilo nu mai vine. Se pare că sunt din nou probleme personale destul de importante şi fotbalistul nu mai vine acum. Ne-am c-am săturat de jocul acesta aşa că până nu o să îl vedem în carne şi oase la Mediaş nu mai credem nimic din ce n-i se transmite” a explicat directorul general al Gazului, Ioan Horoba. Problema care îl împiedică pe Grilo să revină, este faptul că fiica sa este bolnavă, iar starea de sănătate nu s-a îmbunătăţit aşa cum se preconizase, iar Grilo a ales să rămână acasă, peste Ocean.

Nu vor cupe europene

Jucătorii medieşeni care au vehiculat prin presă faptul că Mediaşul tânjeşte la un loc de cupă europeană au fost aduşi cu picioarele pe pământ de Ioan Horoba. Oficialul clubului spune că Mediaşul nu se gândeşte la aşa ceva. „Haideţi să ne vedem lungul nasului. Nu putem să vorbim de cupe europene. Noi trebuie să terminăm în primele 12 locuri şi acesta e obiectivul. Jucătorii trebuie să se gândească cum să câştigăm noi puncte cât mai multe până la finele turului, nu la cupe europene” a punctat Horoba.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu