seb_4563
Foto: Sebastian Marcovici

CSU nu a mai avut probleme ca în meciurile pierdute cu Rovinariul şi la Timişoara şi a confirmat calcul hârtiei, învingând o grupare olteană care nu a jucat prea rău la Sibiu.


CSU Sibiu – SCM U Craiova 100-78 (27-21, 32-23, 19-16, 22-17)

Sibiul a dominat începutul de partidă, la fel ca şi în deplasarea de la Timişoara. CLavon a mizat în continuare pe americanii din lot, dar l-a băgat mai mult în teren pe Cristi Ban, în detrimentul apaticului Calotă. CSU a terminat primul sfert cu un avantaj de 6 puncte pe tabelă, scor 27-21 şi s-a distanţat treptat în următorul sfert. După 15 minute universitarii conduceau cu 45-32, dar Craiova nu a abandonat lupta, în ciuda unui joc nu tocmai pe placul antrenorului grupării oltene. ŞI de data aceasta Johnson şi Brown au fost motoarele Sibiului, “supravegheaţi” din spate de Smith. Până la pauza mare Sibiul s-a desprins la 14 puncte, graţie şi unui joc bun făcut de tânărul Haiduc, tabela indicând scorul de 59-45, pentru gruparea pregătită de Clavon. Sibiul a scăzut ca eficacitate în sfertul trei însă, atunci când Matic şi Harris au redus la un moment diferanţa la 8 puncte pe tabeşă, scor 65-67. A ieşit însă din nou la rampă Ban. Sibianul a marcat de trei puncte spre satisfacţia lui Clavon, dar şi a fanilor din tribună. Sibiul a încheiat scorul trei în forţă, după 30 de minute tabela indicând scorul de 78-61 pentru Ban şi coechipierii săi. Clavon şi-a permis chiar să îl arunce în luptă şi pe Dohi, în ultimele 4 minute ale meciului. Singurul moment mai hazliu al finalului de meci, s-a petrecut cu două minute şi jumătate înainte de final, atunci când, una din tabelele electronice s-a blocat. Lefter şi Tănase au intrat apoi şi ei în ultimele două minute ale partidei.

CSU Sibiu:

Smith 20, Johnson 16, Ban 11, Brown 14, Roland 8, Haiduc 21, Summers 8, Dohi 2.

SCM U Craiova:

Tasic 8, Paşca 8, Matic 19, Răducan 4, Pacioagă 4, Harris 23, Dragovic 12.[nggallery id=412]

STIRI DE MECI

Clavon s-a enervat

Antrenorul lui CSU Sibiu a fost destul de agitat pe marginea terenului la acest meci. Americanul a trântit chiar şi cu sacoul de parchet, dezamăgit de o fază de atac a echipei sale. Clavon nu s-a sfiit să strige şi să îşi certe jucătorii, atunci când aceştia au greşit.

Aplauze pentru Ban şi Calotă

Cristi Ban a fost aplaudat la scenă deschisă de publicul spectator, pentru modul în care a jucat şi pentru faptul că şi-a asumat responsabilitate la mai multe aruncări. Calotă a fost primit cu aplauze şi scandări la intrarea în teren pe parcursul sfertului doi.

Spectatori puţini

Tribunele Sălii Transilvania au fost din nou pe jumătate goale la meciul cu SCM U Craiova. În sală nu au fost mai mult de 1000 de spectatori, locuri goale fiind chiar şi în sectorul unde de obicei galeria umple la refuz sectorul. Chiar şi aşa fanii lui CSU şi-au încurjat aproape non-stop favoriţii.

Schomers aclamat din nou

După ce galeria lui Csu Sibiu a strigat numele fostului antrenor al Sibiului, Peter Schommers, la finele meciului pierdut sâmbăta trecută cu Rovinariul, fanii universitarilor, au făcut acelaşi lucru şi la meciul cu Craiova, semn că neamţul este încă iubit în urbea de pe Cibin. Şi numele lui Tordai a fost din nou cinstit de galerie.

[kaltura-widget wid=”1kver7jj2g” width=”400″ height=”365″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. domnule ???
    si eu eram in galerie si stim cu totii de ce am strigat. Nu vad ce e asa de deranjant ca s-a pomenit numele fostului antrenor al Sibiului. poate deranjeaza ca oamenii l-au iubit aici si ca este apreciat si acum pt ce a facut….

  2. Probabil ca doar tu ai auzit scanandu-se numele lui Schomers.Halal serviciu faceti voi echipei cu care,zice-se,aveti un parteneriat.Le voi sugera sa va dea jos bannerul cu care va faceti (degeaba)reclama

  3. A jucat si Mediasul fratilor in etapa asta…………dar…….este Ora de Sibiu….o fii Sibiu doar orasul sau si judetul mama ei de treaba. Nu va jenati asa un pic sa scrieti doar despre CSU?