Cătălin Botezatu a făcut senzaţie vineri noaptea în Clubul Kapital. Manechinii lui, printre care doi foşti şoferi ai Monicăi Columbeanu au incins spiritele fetelor timp de 10 minute, cât a durat prezentarea colecţiei Glacial.

Creaţiile sale de lenjerie intimă şi costume de baie din colecţia Glacial asortate pe corpurile bine făcute ale celor şapte manechini care au defilat pe scenă au meritat aşteptarea sutelor de cluberi, prezenţi la miezul nopţii în cel mai de fiţe club sibian la ora actuală, Kapital . Chiloţii acestei colecţii sunt alb-argintii, cu inserţii metalice şi pietre Svarowski iar maniera în care Botezatu a ales să le prezinte a fost cu un machiaj de oglinzi pe feţele manechinilor şi cizme de Yeti, omul zăpezilor, în picioarele suple ale acestora.


Şoferii Monicăi în tandem
Pe podium au defilat cot la cot Voicu Pânzar şi Adrian Filote, ultimii ex-şoferi ai Monicăi Columbeanu. Designerul Cătălin Botezatu i-a adus împreună pe catwalk pentru prima dată la Sibiu. Adrian Filote este ultimul venit în grupul băieţilor lui Botezatu şi se pare că s-a integrat perfect în show-ul designerului. „Adrian Filote a lucrat mulţi ani pentru mine înainte să ajungă la emisiunea “Dansez pentru tine“ sau să fie şoferul Monicăi. El s-a hotărât să se întoarcă la ceea ce face cel mai bine, modelingul“, a precizat Cătălin Botezatu.

Show cu chiloţi şi în seara asta

Cei care nu au reuşit să ajungă la prezentarea chiloţilor marca Cătălin Botezatu vineri seara, pot merge vineri noapte la Kapital, pentru a doua prezentare a designerului. Deşi înţelegerea a fost pentru un singur show, Botezatu a acceptat invitaţia clubului sibian de a mai rămâne la Sibiu încă o seară. „Iniţial trebuia să fie un singur show cu colecţia «Sailor». Cei de aici m-au invitat să mai rămân în Sibiu încă o zi iar dacă tot am hotărât să rămân, am zis de ce să nu fac două show-uri. Mie nu-mi place să stau degeaba. Aşa că sâmbătă seara voi prezenta colecţia de inspiraţie navy, în culorile marinăreşti alb, albastru, roşu, cu inserţii de pietre Svarowski“, a încheiat Botezatu.[nggallery id=410]

Ultima oră

Comentariul meu