csuCSU Sibiu nu va fi televizată pe teren propriu, datorită pretenţiilor ridicate de către TVR. Sibiu joacă miercuri de la 18.00 la Timişoara.

CSU Sibiu are şanse mici să se vadă „pe sticlă” în perioada următoare, atunci când evoluează pe teren propriu, în Sala Transilvania. Cei de la TVR au cerut clubului universitar să suporte cheltuielile de cazare ale echipei care ar urma să vină să facă transmisiunile în direct din Sibiu. „Noi nu putem să acoperim astfel de cheltuieli. Abia avem bani pentru noi, dar să mai plătim şi pentru alţii. Nu putem onora astfel de pretenţii. Asta e. Nu vom fi televizaţi când jucăm acasă” a explicat directorul executiv Mircea Vulc. Problema va fi discutată de Csu şi cu cei de la Federaţia Română de Baschet. Se pare că TVR ar fi venit şi cu o propunere ca fiecare echipă să primească 30 de secunde de publicitate pentru sponsorii lor. Altfel meciul de mâine de la ora 18.00, dintre Elba Timişoara şi CSU Sibiu va fi în direct pe TVR3.

Clavon se teme de Elba

Meciul cu Timişoara a fost catalogat ca unul etrem de greu, de către antrenorul lui CSU, Darnell Clavon. „La Timişoara ne va fi foarte greu. Au echipă omogenă cu jucători experimentaţi. Va fi dificilă cu siguranţă această partidă” a punctat Clavon.

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. acuma nu zic ca,Clavon e tare ca antrenor,dar ai uitat mai Stoian anul trecut cand Rovinari(!),proaspat promovata,pac ne-a scos din Cupa,iar apoi ,pac ne-a batut de ne-a sunat apa inb cap in campionat?Cu Schomers,alt mare antrenor caruia ii era frica de americani(vezi ce zicea Bata!).Sau acum doi ani cand ,pac,ne-a batut alata nou promovata, Targoviste,tot cu sasul antrenor.Iar daca imi vei spune ca a luat de doua ori locul trei….ha,ha,ha iti spun ca locul trei am luat de „N”ori dar FINALA am jucat-o „doar(!)” de 5 ori,de doua ori castigand-o,dar nu cu Schomers antrenor.Mai lasati-l pe Dee sa vedem ce poate pana la iarna si daca nu si nu,paaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

  2. Schmmers era seful lor ! arunca negrii facea niste tactici … si pac in finala acum e vai si amar de ei ii bate DITAMAI ROVINARI !

  3. Since, mai bine stati acasa, daca tot va e frica si aveti mentalitatea asta idioata. Antrenorul mai bine le-ar ridica moralul jucatorilor, nu sa-i infunde. Esti praf clavon!

  4. sincer nici nu are rost sa se televizeze meciurile de acasa, pt ca oricum suntem in sala. dar pe cele din deplasare este ok sa le vedem la tv