budMedieşenii au jucat 105 minute cu gruparea din liga 2 de care au dispuns cu 4-1, în amicalul jucat sâmbătă pe teren propriu.


Gaz Metan a început meciul cu echipa care probabil va fi folosită şi la Tg. Jiu duminica viitoare. A lipsit din primul 11 Pârvulescu, plecat la Naţionala de Tineret a României. Gazul a deschis scorul în minutul 18 prin Dudiţă, dar cei de la Silvania au egalat prin Gavrilescu, în minutul 27. Silvăşan a marcat cu capul pentru 2-1, în miunutul 53, iar Kratochvil a mărit diferenţa la 3-1, în minutul 58. Bud a stabilit scorul final în minutul 98, 4-1 pentru Mediaş. Cristi Pustai nu l-a folosit nici pe Eric în acest meci, brazilianul fiind învoit pentru câteva zile. Pustai s-a arătat mulţumit de joc. “A fost un meci bun pentru noi înainte de partida de duminică de la Tg Jiu” a spus acesta la final.

Gaz Metan:

Buchta – Kratochvil, Lazăr, Akaky, Markovic, Buzean – Hoban, Kubala, Dudiţă, Muntean – Silvăşan.

Din minutul 60 au jucat Vâtcă – Marovic, Pop, Sabou, Zaharia, Cigan, Voicu, Boaru, Bud, Felecan (junior în probe de la CFR Cluj) şi  Crişan (junior adus în probe de la Steaua II).

Antrenor: Cristi Pustai.

Şimleul:

Ştef – D. Mureşan, Muntean, Crişan – Văscan, Villand, Gavrilescu, Brata, Schwarzkopf – Benţe, Şuteu. Antrenor: Dacian Nastai

Ultima oră

Comentariul meu