foto: afp-mediafax
FOTO: AFP-MEDIAFAX

Costel Busuioc va cânta colinde în decembrie la Sibiu, în cadrul unui turneu care cuprinde 12 oraşe din ţară.

Turneul care cuprinde oraşele Craiova, Ploieşti, Constanţa, Galaţi, Bacău, Suceava, Bistriţa, Cluj, Timişoara, Sibiu, Alba Iulia şi Braşov, se va încheia cu două concerte în capitală, pe 21 şio 22 decembrie, la Palatul Naţional al Copiilor, unde Costel Busuioc îşi va lansa primul album înregistrat în România, potrivit blt.ro

Concertul va cuprinde pe lângă colinde şi arii celebre de operă, interpretate de Costel Busuioc alături de soprana Diana Ţugui. Biletele vor avea preţuri cuprinse între 120 şi 200 de lei.

Costel Busuioc a devenit celebru  în primăvara anului 2008, când a câştigat concursul “Hijos de Babel”, organizat de postul public de televiziune din Spania.
În tinereţe, Costel Busuioc a păzit oi, a spălat vagoane şi a fost maseur la un azil de bătrâni, după care a plecat în Spania, unde a muncit pe şantier, până când prietenii l-au convins să se înscrie la concursul care i-a schimbat viaţa.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. BILETELE O SA AIBA ALT COST DECAT CEL DIN BUCURESTI . RUGAM ORGANIZATORII CONCERTULUI SA COMUNICE COSTUL LOR . DORESC SA PRECIZEZ ;INAINTE DE A PLECA IN SPANIA COSTEL BUSUIOC A TERMINAT SCOALA DE ARTA POPULARA SECTIA CANTO DIN TIMISOARA .IMPINS DE NEVOI A PLECAT LA MUNCA IN SPANIA .AVAND UN TALENT DEOSEBIT SI O VOCE DE EXCEPTIE A CASTIGAT CONCURSUL HIJOS DE BABEL SI UN CONTRACT CU SONY BMG,CONTRACT REZILIAT DE EL ANUL ACESTA . DIN TIMPUL CONCURSULUI SI PANA IN PREZENT STUDIAZA MUZICA CLASICA CU PROFESORI DE LA CONSERVATORUL DIN MADRID ,PREGATINDU-SE PENTRU OPERA. A PRIMIT OFERTA DE ANGAJARE LA TEATRU DE OPERA DIN MADRID ZARZUELA UNDE AU CANTAT MARI NUME A SCENEI LIRICE ,AMINTESC DOAR DE LUDOVIC SPIESS.